in , ,

Βγαλμένη από ταινία η εμφάνιση του Χουάντσο, θυμίζει τον Μπο Κρουζ με τους Λετονούς

Spain – Latvia :
Juancho Hernangomez Over 10.5 Points @1.75 Betsson

Καλησπέρα, η Ιαπωνία με ματσάρα του Kawamura μας πλήρωσε κάνοντας την ανατροπή στη τέταρτη περίοδο, καλοφάγωτα.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Τζακάρτα για τον αγώνα της Ισπανίας απέναντι στην Λετονία για την δεύτερη φάση του Μουντομπάσκετ.

Οι Ισπανοί κέρδισαν εύκολα και το Ιράν προχθές, έκαναν το 3/3 και πηγαίνουν στην επόμενη φάση, ξέροντας ότι μια νίκη ρους αρκεί για να βρεθούν στα προημιτελικά του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι Λετονοί μετά την έκπληξη και την νίκη τους απέναντι στην Γαλλία, δυσκόλεψαν τον Καναδά για τρία δεκάλεπτα αλλά στο τέταρτο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν. Έρχονται στην επόμενη φάση για να παλέψουν για ότι καλύτερο μπορούν, ξέροντας ότι ήδη έχουν υπερβάλλει εαυτόν.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι οι Points του Huancho Hernangomez, με line 10.5 και απόδοση 1.75 στην Betsson.

Ο Ισπανός φόργουορντ και αστέρας του Παναθηναικού πλεον, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση για ακόμα μια χρονιά, και όσο το τουρνουά προχώρα παρακάτω θα αρχίσει να βρίσκει και περισσότερο χρόνο στο παρκέ. Ακολουθούν από εδώ και πέρα πιο απαιτητικοί αγώνες στην δεύτερη φάση και αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 26 λεπτά. Matchup του ο Andrejs Grazulis.

Στις 3 αναμετρήσεις για το Mundobasket, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 2, απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού και το Ιράν. Έχοντας 11 και 21 πόντους. Απέναντι στην Βραζιλία είχε 8 πόντους με 3/12 σουτ και 1/4 βολές.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

ΨΥΧΑΡΕΣ: Πρόκριση ΠΑΟ ή ΑΕΚ στο Champions League ήθελε η ΕΛ.ΑΣ

Live κλήρωση: Δείτε σε ποιον όμιλο του Champions League δεν θα μπουν ΑΕΚ & ΠΑΟ