Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT του Σαββάτου: Χάος στη Λυών

15:00 ΠΙΖΑ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ 2 (2,20)

Συνεχίζει βουτηγμένη στη μετριότητα η Πίζα, μετά το 1-1 με την Μπρέσια ακολούθησαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο της. Κάκιστο το ρεκόρ της εντός έδρας (1-3-3), η Κρεμονέζε αντιθέτως τρέχει σερί τεσσάρων νικών και μακριά από την έδρα της είναι άκρως αποδοτική (5-1-0). Κλικ στο διπλό της έτσι κι αλλιώς ποιοτικότερης Κρεμονέζε.

Στο 2,20 το διπλό της Κρεμονέζε στη Betsson.

18:00 ΛΑΝΣ – ΛΥΩΝ 1 (1,77)

Από το κακό στο χειρότερο η ουραγός (!) Λυών, μετά την ήττα με 0-2 από τη Λιλ ήρθε η απόλυση του Φάμπιο Γκρόσο από τον πάγκο της. Στη θέση του ο Σαζ, υπεύθυνος των ακαδημιών, ο οποίος διαθέτει μηδενική εμπειρία στο επίπεδο αυτό και αναζητείται μια μόνιμη λύση. Από το βαρύ 6-0 από την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται η Λανς, κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια της για το Γιουρόπα Λιγκ. Με καλή φόρμα στο πρωτάθλημα (5-3-0), μπορεί να αντιδράσει και να εκμεταλλευτεί τον πάνικο στις τάξεις του αντιπάλου.

Στο 1,77 ο άσος της Λανς στη Fonbet.

22:00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2 (2,25)

Με σούπερ προϊστορία στη γειτονική Παμπλόνα η Σοσιεδάδ (σερί 5-2-0), εξαιρετική φέτος έτσι κι αλλιώς, έχει χάσει μονάχα τρία ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και αυτά από Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Μια χαρά στο μάτι η Οσασούνα, ωστόσο είναι αδύναμη στην έδρα της (1-2-4) και δεν τίθεται καμία συζήτηση για την κατωτερότητά της στο ζευγάρι.

Στο 2,25 το διπλό της Σοσιεδάδ στη Novibet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Μόνο 1.5 μύρια χάλασε σε ξενοδοχεία ο Κέιν μέχρι να βρει σπίτι στο Μόναχο

Ματσάρα για την Α1 στον Άγιο Θωμά, 15άρα βάζει ο Τολιόπουλος