in ,

Ίντερ γλιτώνει το κάζο στο 90+10′, Φρατέζι κερνάει λοκώ στο Μεάτσα [vid]

Ενώ μέχρι το 73′ όλα έδειχναν ότι η Ίντερ πάει για μία σβηστή νίκη και οι χάστες που είχαν παίξει όβερ καταριόντουσαν για μία ακόμη φορά την ομάδα του Ινζάγκι, στο 74′ η Βερόνα έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς και πήγαμε σε ένα τρομερό φινάλε.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας προηγήθηκαν με πολύ ωραίο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο οποίος με άψογο τελείωμα στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το υπόλοιπο παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας μέχρι να φτάσουμε στο 74′. Ο Ανρί, στην πρώτη του επαφή στο παιχνίδι, θα ισοφαρίσει με ένα σουτ στην κίνηση και θα βάλει φωτιά στο ματς.

Η Ίντερ έκλεισε την Βερόνα στα καρέ της, πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους και ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Αρναούτοβιτς (δις) και ο Ντι Μάρκο, τελικά το έκανε ο Φρατέζι στο 90+3′ ξεσπώντας σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και κερνόντας το βρακί του σε όλο το γήπεδο.

Οι συγκινήσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Η Βερόνα θα κερδίσει πέναλτι στο 99ο λεπτό της αναμέτρησης και την εκτέλεση θα αναλάβει ο άνθρωπος που είχε ισοφαρίσει την Ίντερ. Ο Ανρί θα σημαδέψει το δοκάρι του Σόμερ και η Ίντερ θα διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την Γιουβέντους.

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Έπιασε τον Σταυρό, ευχήθηκε Κόνφερενς στον ΠΑΟΚ χαλάλι το τρίτο χέρι που έβγαλε από την βουτιά [vid]

Ξαφνικές άμυνες στο ντέρμπι, σκοράρουν και οι δύο στο Καραϊσκάκης [vid]