in ,

Μυστικές δυνάμεις έκλεψαν τις ικανότητες της Λαμίας, ξεκούραστο διπλό η Μοναχοκόρη

Στη Λαμία δοκιμάζεται απόψε η πρωτοπόρος ΑΕΚ, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 24ης αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ έπαιξε έπειτα από πολύ καιρό μπροστά στο κοινό της, καθώς υποδέχθηκε την Κηφισιά την περασμένη Κυριακή στην «OPAP Arena». Η Ένωση… αποζημίωσε τον κόσμο της, νίκησε σχετικά άνετα 3-0 και εκμεταλλεύτηκε τα αποτελέσματα των συνδιεκδικητών της, για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τον τελευταίο μήνα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα.

Εξαιρετική και η Λαμία, που έχει συλλέξει ακριβώς τους ίδιους βαθμούς με την πρωτοπόρο από τις 20 Ιανουαρίου και έπειτα. Αναμφίβολα, πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, κάτι που πιστώνεται και ο προπονητής της, Λεωνίδας Βόκολος. Η… ηρωική ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε απλώς μία ακόμη επιβεβαίωση των ικανοτήτων των Φθιωτών. Στόχος η είσοδος στα πλέι-οφ, με τον Αστέρα Τρίπολης να ακολουθεί κατά πόδας.

Να σκοράρει ο Εζέκιελ Πόνσε στο 3.15 στην Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Φουσκωτούς προσέλαβε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ επειδή τον κυνηγούσε 1 σεξομανής

Σκάσε & φίλα με: Περίεργος τρόπος να μας πούνε ότι σκοράρουν και μεταξύ τους οι παίκτες της Ίστλι [vid]