in , ,

Ώρα για την ισοφάριση της Αρμάνι,κουβαλάει ο Σίλντς για ακόμα μια φορά

Armani Milano – Trento :
Shavon Shields Over 21.5 Points+Rebounds+Assist @1.88 Stoiximan

Καλησπέρα, βρέθηκε ένα σημείο από το αυριανό κουπόνι.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Ιταλία για τον δεύτερο αγώνα της σειράς Armani Milano απέναντι στην Trento για τα Playoffs της Lega Basket Serie A.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο τέλος από την αντίπαλο τους, πρέπει τουλάχιστον να ισοφαρίσουν την σειρά, και να πάνε εκτός έδρας μετά να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας πίσω. Από την άλλη, η Trento έκανε μία μεγάλη υπέρβαση, ξέρεις πως έχει δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσει να τελειώσει την σειρά στην έδρα της, και να πάρει άλλες δύο νίκες.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ο συνδυασμός Points+Rebounds+Assist του Shavon Shields, με line 21.5 και απόδοση 1.88 στην Stoiximan.

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, πρέπει η ομάδα του να ισοφαρίσει οπωσδήποτε, οπότε αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 30 λεπτά. Matchup του ο Davide Alviti.

Στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων για φέτος, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 2, έχοντας 22 και 37.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Μπασκετικός Χάστης ρίχνει 600 ευρώ στο πιο ψαγμένο μακροχρόνιο, βγάζει 17k

Γιόβετιτς: «Aν σκοράρω στον τελικό δεν θα πανηγυρίσω», αυτομάτως πάμε με το under τελικές