in

Μόνο με διαπίστευση από ΑΤ θα μπορούν να πάνε σπίτια τους όσοι μένουν Φιλαδέλφεια την ημέρα του τελικού

Mια ακόμη μεγάλη μέρα για την Ελληνική Δημοκρατία και τον Φιλελευθερισμό ξημέρωσε, καθώς διαβάζουμε ότι την ημέρα του τελικού του Conference League οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας θα μπορούν να γυρίσουν σπίτι τους μόνο με διαπιστευτήρια.

Οι κάτοικοι θα πρέπει να πάνε στο τοπικό αστυνομικό τους τμήμα για να εκδώσουν την εν λόγω διαπίστευση, σε μια κίνηση που προφανώς πλήττει πρωτίστως την ελευθερία των μετακινήσεων και φυσικά τα λαϊκά στρώμματα της περιοχής που τους επιβάλλεται αυτό η απόφαση αυταρχικότατα. Ούτε να φανταστούμε δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στους κατοίκους του Κολωνακίου ή των Βορείων Προαστίων

Η αστυνόμευση επιπροσθέτως εκείνη την ημέρα θα είναι αυστηρότατη και η όλη επιχείρηση θα στηθεί σε 5 ζώνες που θα ξεκινούν σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το γήπεδο, όπου από την πρώτη κιόλας ζώνη θα ελέγχονται και θα σκανάρονται τα εισιτήρια.

Η μεταφορά των οπαδών του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει από το Καραϊσκάκη μέσω ηλεκτρικού, ενώ των οπαδών της Φιορεντίνα από τον σταθμό Ειρήνη.

ΠΑΟΚια κάνουν ρεμίξ το Ζάρι της Σάττι για το Πρωτάθλημα, παίρνουν 12αρι από Τσίλι Καφενείο (vid)

Μόνο για διακοπές θα ερχόταν στην Ελλάδα ο Ποστέκογλου, ούτε απ’ έξω από την ΕΠΟ