Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT της Παρασκευής: Γκολ παντού

21:30 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΟΝΤΕΖ G/G (1,70)

Πλέι οφ ανόδου στη Γαλλία. Για την απευθείας άνοδο πήγαινε η Σεντ Ετιέν, κατέρρευσε όμως στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και πλέον ο κόσμος της ανησυχεί. Από επική πρόκριση προέρχεται η Ροντέζ επί της Παρί στα πέναλτι, τεράστιος ο ενθουσιασμός στις τάξεις της. Ομάδες που σκοράρουν με ευκολία και δίνουν γκολ με… αντίστοιχη ευκολία, πριν δύο εβδομάδες αναμετρήθηκαν στην ίδια έδρα και το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε (1-1), σε ματς όπου η Ροντέζ άξιζε τη νίκη.

Στο 1,70 το G/G της Novibet.

21:30 ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ Over 2,5 (1,90)

Β’ παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου, η Βενέτσια έβγαλε διπλό με 1-0 στο α’ ματς και σε συνδυασμό με το γεγονός πως τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο, προκρίνεται ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά. Νίκη με δύο γκολ διαφορά ψάχνει η Παλέρμο και δεδομένα θα ρισκάρει, μοιάζει δύσκολο όμως να κρατήσει το μηδέν κόντρα σε μια Βενέτσια που βρήκε σκορ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Στο 1,90 το Over 2,5 της Betsson.

22:30 ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΟΥΝ. ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ G/G (1,65)

Ντερμπάκι του Σαντιάγο, η Παλεστίνο τρέχει σερί 6-2-0 εντός έδρας κόντρα στην Ουνιόν Εσπανιόλα, η οποία όμως είναι επικίνδυνη και έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στην έδρα αυτή. Ταλέντο επιθετικά διαθέτουν και οι δύο, ευνοϊκή προϊστορία υπάρχει, πάμε επομένως με το αμφίσκορο.

Στο 1,65 το G/G της Fonbet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Ο περσινός τελικός φέτος γίνεται νωρίτερα,χαμός στο Βερολίνο

Γκλιτσάρει όλη η Ελλάδα, οι 2 Αιώνιοι αντίπαλοι στον τελικό της Euroleague