Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT του Σαββάτου: Προβάδισμα νίκης για Φρέντρικσταντ και Αλμερία

18:30 ΛΕΓΚΙΑ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ G/G (1,70)

Εξασφάλισε την 3άδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Λέγκια με τις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Κακή φυσικά η σεζόν για τα δεδομένα της, θα ψάξει ένα δυνατό φινάλε μπροστά στον κόσμο της. Ο άσος στο 1,50-1,60 μοιάζει χαμηλός όμως. Αδιάφορο είναι εξάλλου το ματς βαθμολογικά και η Ζαγκλέμπιε έχει βρει συνέπεια στο σκοράρισμα, ενώ στην έδρα αυτή έχει βρει δίχτυα στις εφτά από τις τελευταίες δέκα επισκέψεις της.

Στο 1,70 το G/G της Novibet.

19:00 ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ 1 (1,74)

Τρελαίνει κόσμο η νεοφώτιστη Φρέντρικσταντ και με νίκη εδώ θα πιάσει την πρωταθλήτρια Μπόντο στην κορυφή. Ιστορικός σύλλογος βέβαια και η περιπέτειά της στις χαμηλότερες κατηγορίες μοιάζει με συγκυρία. Πέντε σερί νίκες μετρά, στις τρεις τελευταίες ειδικότερα έχει πετύχει 11 γκολ. Από σούπερ 3-2 επί της Ρόζενμποργκ προέρχεται η Τρόμσο, γύρισε από την κόλαση του 0-2. Στον δρόμο βέβαια μετρά 3/3 ήττες, ενώ στη συγκεκριμένη έδρα δεν περνάει και πολύ καλά (σερί 2-0-7).

Στο 1,74 ο άσος της Φρέντρικσταντ στην Betsson.

19:30 ΑΛΜΕΡΙΑ – ΚΑΔΙΘ 1 (2,10)

Υποβιβάστηκε μαθηματικά η Κάδιθ μετά το 0-0 με τη Λας Πάλμας και αναμένεται απογοητευμένη στο φινάλε της σεζόν. Με μίνι κίνητρο η Αλμερία, που είναι επίσης υποβιβασμένη, όμως θα ψάξει την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν, ενώ σε ένα τέτοιο σενάριο θα καβαλήσει και τη Γρανάδα και θα αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο 2,10 ο άσος της Αλμερία στη Fonbet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Ρεάλ-ΟΣΦΠ 87-76: Δεν θα έχουμε ελληνικό τελικό, ο Ολυμπιακός κατέβηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο

Στο Al Jazeera και το CNN δείχνουν απόψε τα πανηγύρια, φέρνει την κούπα ο στρατηγός