in ,

Στο Al Jazeera και το CNN δείχνουν απόψε τα πανηγύρια, φέρνει την κούπα ο στρατηγός

Μία αποτυχημένη χρονιά και για τους δύο που μπορεί να σωθεί από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο Παναθηναϊκός από διεκδικητής του πρωταθλήματος βρέθηκε στην 4η θέση (που δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο) και ο Άρης σε μία σεζόν χωρίς να θυμάται κάτι το ιδιαίτερο είδε τον ΠΑΟΚ να του παίρνει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδό του.

Βεβαίως έχουν μια τελευταία ευκαιρία. Μια ζαριά. Έναν τελικό. Ένας τελικός Κυπέλλου που προφανώς θα δώσει έναν τίτλο και ταυτόχρονα θα έχουν το δεύτερο καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο μιας και θα τους οδηγεί στα προκριματικά του Europa League και όχι σε αυτά του Conference (και σίγουρα δεν θα… μείνουν Ελλάδα).

Εάν το κατακτήσει ο Άρης βέβαια, τα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Η «κίτρινη» μεριά της συμπρωτεύουσας (sic) διψάει για να δει τον Άρη Κυπελλούχο. Ήταν παιδιά και πλέον κάνανε εγγόνια. 54 χρόνια είναι αυτά. Οι πανηγυρισμοί δεν θα έχουν προηγούμενο. Μία εβδομάδα θα φλέγεται η πόλη. Θα ανοίγουν τάφοι και θα βγαίνουν ψυχές οπαδών του Άρη.

Να σκοράρει Λορέν Μορόν στο 4.40 στη Super Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT του Σαββάτου: Προβάδισμα νίκης για Φρέντρικσταντ και Αλμερία

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Κυριακής: Εποχιακά φαβορί κινήτρου