in ,

Τελειώνει τους Ισπανούς μπαμπάδες μας ο ηγέτης, χαρίζει το 7ο στη μεγαλύτερη ομάδα των Αμπελοκήπων

Ήρθε η ώρα να γράψει τη δική του ιστορία! Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ανήκει στο πάνθεον του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πλέον απέχει μόλις 40 λεπτά από την κορυφή της Ευρώπης. Το «τριφύλλι» επέστρεψε σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και εκεί θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει ανταμώσει ποτέ ξανά στην ιστορία σε τελικό. Οι «πράσινοι» έχουν αντιμετωπίσει σε τελικούς κατά το παρελθόν τρεις φορές τη Μακάμπι, δύο φορές την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και από μία φορά Κίντερ Μπολόνια και Μπαρτσελόνα, μετρώντας το εντυπωσιακό 6/7.

Ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και το πιο σημαντικό ήταν ότι την περιόρισε στους 57 πόντους. Μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον Εργκίν Αταμάν, οδήγησε τον «τριφύλλι» στον τελικό έπειτα από 13 χρόνια. Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη ρακέτα (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ), με τον Κέντρικ Ναν να τα δίνει όλα στο παρκέ, παρά τις προσπάθειες του Γιασικεβίτσιους να τον περιορίσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βέβαια, είναι μία κλάση ανώτερη από τη Φενέρ. Φτιαγμένη για το back to back. Κατάφερε να διαλύσει τον Ολυμπιακό στον δεύτερο κατά σειρά ημιτελικό και θα παλέψει με το «τριφύλλι» στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτός θα είναι ο τρίτος διαδοχικός τελικός για τους Μαδριλένους.

Κώστας Σλούκας 24+ πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ στο 5.00 στη Super Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Έδειξε τον δρόμο ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, ράβεται το 7ο στο Βερολίνο

Ρεάλ-ΠΑΟ 80-95: Το 7ο ράφτηκε στο Βερολίνο, πρωταθλήτρια Ευρώπης η ομαδάρα του Αταμάν!