in ,

Δανεικό το λεωφορείο της Ατιτλέτικο Θεσσαλονίκης παίρνει ο θρύλος, γυρνάει το γούρι

Το είδαμε κι αυτό! Μία ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό, αρκετοί από εμάς δεν είχαμε γεννηθεί. Ήταν το 1971, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (τότε), στον «ναό του ποδοσφαίρου», το «Γουέμπλεϊ». Και θα ξανασυμβεί, σε έναν άλλον… ναό (στην Αγιά Σοφιά αυτή τη φορά), αλλά όχι τόσο μακριά. Στα μέρη μας.

Φέτος ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες, στην πρώτη τους συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ, έχουν φτάσει στην… πηγή και μένει να πιουν νερό. Για να το κάνουν βέβαια, θα πρέπει να λυγίσουν τη Φιορεντίνα, που μόνο αμελητέα αντίπαλος δεν θεωρείται. Σε μία σεζόν που πέρασε από 40 κύματα, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν την Ιθάκη τους στο πρόσωπο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Να σκοράρει ο Φορτούνης ή ο Ποντένσε στο 3.15 στη Super Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Ακολούθησαν η πρόκριση με τη Φερεντσβάρος, η απίστευτη ανατροπή με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι ηρωικές επεμβάσεις του Τζολάκη στην Κωνσταντινούπολη και το εκπληκτικό solo του Ελ Κααμπί απέναντι στην Άστον Βίλα. Όλα αυτά θα μείνουν χαραγμένα στο μυαλό των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ένα βήμα έμεινε.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Τον ύμνο της Φιορεντίνα τραγουδούν ψιθυριστά οι αλλόθρησκοι, τους απογοητεύει και σηκώνει το Μίλκο Καπ ο θρύλος

Ατόφιος μάγκας ο πιο Ρομαντικός Βαζελοχάστης ρίχνει 5€ στο 7ο αστέρι, πάει για 40k