in , ,

Μάχη αυτογκόλ και οφσάιντ γκολ του Λουκάκου για το χρυσό παπούτσι

Με τρομερό ενδιαφέρον εξελίσσεται η φάση των ομίλων του EURO 2024 καθώς η μάχη για την πρόκριση κορυφώνεται και το ίδιο γίνεται και στον πίνακα των σκόρερ με τον Αυτογκόλ να προηγείται.

Οι Χάστες που έχουν παίξει τον Βέλγο επιθετικό ως πρώτο σκόρερ του τουρνουά είναι σε απόγνωση από εχθές όταν είδαν το τρίτο γκολ του Λουκάκου να ακυρώνεται σε δύο παιχνίδια στη διοργάνωση ως τώρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σαμέτ Ακαϊντιν ήρθε να προσθέσει ένα ακόμα αυτογκόλ στη διοργάνωση το 5ο, κάτι που πραγματικά προκαλεί εντύπωση. Στον…κανονικό πίνακα των σκόρερ στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Μικαουτάτζε, Μουσιάλα και Σρανζ με δύο γκολ για τη Γεωργία, τη Γερμανία και τη Σλοβακία αντίστοιχα.

Ως φαβορί για να χρηστεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αυτή την στιγμή είναι ο Χάρι Κέιν σε απόδοση 7.50.

Μπορείτε να δείτε εδώ και τις υπόλοιπες επιλογές για τις αγορές του πρώτο σκόρερ στο EURO 2024 τις οποίες προσφέρει η Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Κυριακής: Με την πλάτη στον τοίχο

Τα highlights της χθεσινής ημέρας και το σημερινό πρόγραμμα [vid]