Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT της Τετάρτης: Επιλογές από όλο τον κόσμο

13:00 ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΑΛΜΠΙΡΕΞ ΝΙΓΚΑΤΑ G/G (1,78)

Λογικός μεν ο άσος κοντά στο 1,50, για μια άκρως φορμαρισμένη Χιροσίμα, που μετρά σερί 8-1-1 σε όλες τις διοργανώσεις. Το θέμα είναι πως μέσα στην έδρα της δίνει συνήθως γκολ (έξι από τα τελευταία εφτά παιχνίδια της) και η Νιγκάτα είναι παραγωγική όταν βγαίνει στον δρόμο. Πονηρό σταύρωμα, έχει νόημα το αμφίσκορο.

Στο 1,78 το G/G της Betsson.

18:00 ΧΕΓΚΕΛΜΑΝ – ΣΙΑΟΥΛΙΑΪ Over 2,5 (2,00)

Μάχη από το πρωτάθλημα Λιθουανίας. Τις χωρίζουν πολλά στην παρούσα φάση, 2η η Χέγκελμαν, 8η η Σιαουλιάι. Το Over 2,5 ωστόσο σε τιμές διπλασιασμού μοιάζει τσιμπημένο. Και αυτό γιατί η Χέγκελμαν διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ η Σιαουλιάι σπάνια μένει στο μηδέν στις εξόδους της. Κερασάκι στην τούρτα η προϊστορία, με πέντε συνεχόμενα G/G & Over 2,5 στα μεταξύ τους ματς στην έδρα της Χέγκελμαν (4/5 G/G & Over 3,5).

Στο 2,00 το Over 2,5 της Fonbet.

18:00 ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΜΠΕΚΟΜΠΑΝΤ – ΝΑΣΑΦ ΚΑΡΣΙ 2  (1,72)

Ένα κι ένα κάνει… δύο το συγκεκριμένο ζευγάρι από το πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν. Με φιλοδοξίες κορυφής η Νασάφ Καρσί, βρίσκεται μόλις στο -1 από αυτήν, ενώ χρωστάει και παιχνίδι. Με άμυνα που… σπάει κόκαλα (εφτά γκολ παθητικό σε 11 ματς), έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην ουραγό Μέταλουργκ Μπεκομπάντ. Υπέρ του διπλού και η προϊστορία, με τη Νασάφ Καρσί να τρέχει σερί 4-0-1 στην έδρα αυτή.

Στο 1,72 το διπλό της Νασάφ Καρσί στη Novibet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Ανάμεσα σε Big Papa και Τάις ο Παναθηναϊκός, τρομερό δίλημμα το Lada με το Range Rover

Μπαπέ λέει «τανασπού γιό» τον Λεβαντόφσκι, αποκτά νόημα το Clásico ξανά από του χρόνου (vid)