Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT του Σαββάτου: Τριάδα από MLS

03:30 ΚΑΝΣΑΣ – ΟΣΤΙΝ G/G & Over 2,5 (2,00)

Τρικυμία το Κάνσας με τρεις σερί ήττες, σε όλες δέχθηκε από τέσσερα γκολ. Μονάχα μια νίκη μετρά γενικότερα στα τελευταία 12 ματς και ο άσος κοντά στο 1,80 είναι… κωμικός. Δεν ενθουσιάζει βέβαια για κάποια κόντρα το Όστιν, που κέρδισε μετά από πέντε ματς, στο 1-0 επί της Μινεσότα (έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 26’). Με τεράστια ανάγκη για νίκη το Κάνσας, που μέσα στην έδρα του μετρά πάντως 10/10 G/G, επομένως το να κρατήσει το μηδέν δεν μοιάζει και πολύ πιθανό. Ψήφος εμπιστοσύνης στα γκολ.

Στο 2,00 το G/G & Over 2,5 της Novibet.

03:30 ΝΤΑΛΑΣ – ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ 1 (2,82)

Αποψιλωμένο το Σινσινάτι, που θα αγωνιστεί χωρίς τους δύο βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι θεωρούνται ίσως το κορυφαίο δίδυμο της κατηγορίας. Στα πιτς ακόμα ο μπακ-απ Χάγκλουντ, ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός χαφ Νουομπόντο. Διόλου τυχαίο επομένως που δέχεται 2+ γκολ για πέντε συνεχόμενα ματς. Σε ανοδική φάση το Ντάλας μετά την αλλαγή στον πάγκο, έχει πετύχει εννιά γκολ στα τελευταία τρία ματς. Στα αριστερά μάς πάνε οι συγκυρίες.

Στο 2,82 ο άσος του Ντάλας στην Betsson.

05:30 ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΜΙΝΕΣΟΤΑ 1 (1,75)

Με αήττητο έξι αγώνων το Πόρτλαντ, αρχίζει να ανεβαίνει αθόρυβα στη βαθμολογία. Σε πτώση αντιθέτως η Μινεσότα, που συνεχίζει με αρκετές απουσίες και αμυντική αστάθεια (δέχεται γκολ για 11 σερί ματς). Ξεκάθαρα προς τα αριστερά το μομέντουμ.

Στο 1,75 ο άσος του Πόρτλαντ στη Fonbet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Τον Λουκάκου θέλει η Μίλαν, ίσως τελικά δώσει και ο ΠΑΟ τον Σποράρ

Ελβετία-Ιταλία 2-0: Εκδίκηση για την Αλβανία πήραν οι Ελβενοί