in ,

Ελβετία-Ιταλία 2-0: Εκδίκηση για την Αλβανία πήραν οι Ελβενοί

Τι κι αν απέκλεισαν τη μητέρα πατρίδα; Οι αντμιν του τσίλι είναι ακόμα εδώ κι έχουν λόγο να πανηγυρίζουν χάρη στην Ελβετία που επικράτησε με 2-0 των Ιταλών και έστειλε την αρμάδα του καραφλοκόρακα Σπαλέτι νωρίς στο σπίτι της.

Η Ελβετία ήταν καθολικά ανώτερη από τους εν ενέργεια πρωταθλητές Ευρώπης οι οποίοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του (Κώστα) Σόμερ.

Στο ξεκίνημα και μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο στο παιχνίδι! Μετά το 24’ η Ελβετία άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα κι αφού προειδοποίησε με τον Εμπολό και προηγήθηκε στο 37’ με τον Φρόιλερ ύστερα από ωραίο συνδυασμό. Μάλιστα αν ο Ντοναρούμα δεν έκανε μια τρομερή απόκρουση σε προσπάθεια του Ρίντερ η Ελβετία θα πήγαινε με προβάδισμα δυο τερμάτων στα αποδυτήρια!

Ότι δεν κατάφερε ο Βίντερ το κατάφερε ο Βάργκας με το ξεκίνημα του ημιχρόνου κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την δουλειά των Ιταλών και λύνοντας τα πόδια των Ελβετών που έλεγχαν απόλυτα το ματς.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος όσο κι αν προσπάθησε ο Σπαλετι να ανακατέψει την τράπουλα! Οι Ελβενοί πήραν μια σπουδαία πρόκριση και θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά έναν εκ των Αγγλία ή Σλοβακία.

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT του Σαββάτου: Τριάδα από MLS

Γερμανία-Δανία 2-0: VAR, Αστραπές, βροντές και στο τέλος οι γνωστοί νικητές