in ,

Tόμπσον κλάνει τους Γουόριορς για Μάβερικς, του αποσύρουν την φανέλα σαν τοξικοί πρώην

Ούτε να βλέπει δεν θέλει τους Γουόριορς ο Κλέιμ Τόμπσον, ο οποίος παρά τη δυναστεία που έχτισε στο Γκόλντεν Στέιτ, απέρριψε πρόταση για ανανέωση και φεύγει για το Τέξας με λιγότερα χρήματα.

Το κωλόχερο πάντως θα μπει στο πάνθεον του Chase Center, αφού η πρώην ομάδα του σε μια ιπποτική, ίσως και τοξική κίνηση θα αποσύρει τη φανέλα του, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την προσφορά του στην ομάδα.

«Η απόδοσή του στα μεγάλα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων αρκετών… ηρωικών στιγμών στα Game 6, συνέβαλε στο να καθοριστεί μια ολόκληρη καριέρα. Η κληρονομιά του Κλέι θα ζει για πάντα και ανυπομονούμε για την ημέρα που θα αποσύρουμε τη φανέλα με το Νο11 στο Chase Center, όπου και θα ενταχθεί στους “αθανάτους” των Γουόριορς, μαζί με όσους βοήθησαν στη διαμόρφωση αυτής της πρόσφατης δυναστείας» έγραφε μεταξύ άλλων το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των Γουόριορς για τον Τόμπσον.

Σε κάθε περίπτωση οι φετινοί φιναλίστ παρουσιάζονται ως 3ο φαβορί για να κατακτήσουν την κούπα του χρόνου με την τρομερή περιφέρεια που χτίζουν. Η εν λόγω αγορά προσφέρεται στην Stoiximan στις 10.00 μονάδες.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Βιλντόσα παίρνει ο άνεμος: Tον λιγότερο νταμπλούχο παίρνει ο Θρύλος

Εμφανής η απουσία του ογκόλιθου Σαμέτ, περνάει περπατώντας η Αυστρία