in ,

Αυστρία-Τουρκία 1-2: Καθάρισε ο Ντεμιράλ που έκανε το ρεπό του Ακαϊντίν [vid]

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό οι Τούρκοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Ντεμιράλ να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στο καρέ των Αυστριακών.

Η Αυστρία βγήκε αμέσως στο αγαπημένο της παιχνίδι και ο σκόρερ πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τον Μπάουμγκάρτνερ πριν μπει με την μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 6’.

Αν και στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο είχε την απόλυτη υπέροχη η ομάδα του Ράνγκνικ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα στην εστία των Τούρκων που πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Ο Αρναούτοβιτς θα χάσει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 51’ καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει από κοντά τον Γκιουνόκ. Οκτώ λεπτά αργότερα το παιδί θαύμα των Τούρκων θα εκτελέσει ένα κόρνερ και ο Ντεμιράλ -που ήταν αλλαγή του Ακαϊντίν στα προηγούμενα ματς- με ωραια καρφωτή κεφαλιά θα κερδίσει τον Πεντς.

Στο 66’ ήταν η σειρά των Αυστριακών να σκοράρουν! Ο Ζάμπιτσερ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο δήμιος του θρύλου Γκρέγκοριτς θα μειώσει σε 1-2 με κοντινή προβολή.

Η Αυστρία πίεσε ασφυκτικά τους Τούρκους με τον Μπαουμγκάρτνερ να προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα θα ανήκει σε αυτόν με τον Γκιουνοκ στο 90+4’ να κάνει ίσως την σπουδαιότερη επέμβαση του EURO μαζί με τη χθεσινή του Κόστα!


Οι Τούρκοι λοιπόν μετά από την υπερπροσπάθεια κόντρα σε μια ανώτερη αντίπαλο πήραν μια μεγάλη πρόκριση και θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία στα προημιτελικά!

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Ρουμανία-Ολλανδία 0-3: Με έναν που μοιάζει στον Γκάκπο της Λίβερπουλ οι Οράνιε εύκολα στα προημιτελικά

Θρύλος σπεύδει στη Βουλγαρία για τον «κλεισμένο» Βεζένκοφ, δίνει 15 μύρια για 5 χρόνια & πολύ συναίσθημα