in ,

Θρύλος σπεύδει στη Βουλγαρία για τον «κλεισμένο» Βεζένκοφ, δίνει 15 μύρια για 5 χρόνια & πολύ συναίσθημα

Συνεχίζεται η σαπουνόπερα του Σάσα Βεζένκοφ με το ρεπορτάζ να αποκαλύπτει την πρόταση που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός, αλλά και το ταξίδι που έκαναν Μπαφές & Σκινδήλιας στη Βουλγαρία για να συναντήσουν τον παίκτη και την οικογένεια του.

Προφανώς επειδή εμείς εδώ δεν μασάμε τα λόγια μας, ο Βεζένκοφ κάθε άλλο παρά κλεισμένος δεν είναι στον Ολυμπιακό και εξετάζει το ίδιο όλες τις επιλογές του. Προφανώς Μπαφές & Σκινδήλιας δεν θα είχαν καμία πρεμούρα να πάνε κατακαλόκαιρο στη Βουλγαρία να δουν τον παίκτη, όταν ο Σάσα ήταν τόσο καιρό στην Ελλάδα κόβοντας βόλτες στο ΣΕΦ.

Η πραγματικότητα λέει πως τουλάχιστον ο ατζέντης του, ίσως και το οικογενειακό του περιβάλλον, προκρίνουν την πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για 3 μόλις χρόνια, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Tsilibet υπάρχει και ρήτρα υπογραφής στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο ένας κακός μάνατζερ λοιπόν δεν θα ωθούσε τον πελάτη του στο να πει το ”ναι” σε τέτοιο deal. Κλέφτης θα γίνει ο Λώτσος;

Η πρεμούρα λοιπόν είναι μεγάλη για το μέλλον του παίκτη, κάτι που γίνεται έκδηλο από το μιντιακό οικοσύστημα που καταφεύγει σε άμπαλους συναισθηματικούς παρορμητισμούς μιλώντας για χαρακτήρα, ο οποίος ”δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ κάτι τέτοιο” ή βιάζεται να αναπαράγει άρθρα αναξιόπιστων Ιταλοπαπατζήδων insiders για deal του παίκτη με την ομάδα του Πειραιά.

Στο Ολυμπιακόμετρο επένδυσαν και οι 2 ιθύνοντες που ταξίδεψαν στη Βουλγαρία παίζοντας το χαρτί της επικλήσεως στο συναίσθημα επιχειρηματολογώντας για την εν δυνάμει Κόκκινη Σημαία ,που θα μπορούσε ,να γίνει ο Βεζένκοφ για τον Ολυμπιακό μπαίνοντας στο Πάνθεον μαζί με τον Πρίντεζη και τον Σπανούλη.

Σε κάθε περίπτωση ο Σάσα αυτή τη στιγμή είναι παίκτης των Τορόντο Ράπτορς και σύμφωνα με τα κουτσουμπολιά μας, επιθυμία του παίκτη είναι να μην κάτσει μόνο για 1 χρονιά στο ΝΒΑ φεύγοντας ως ”αποτυχημένος”. Το τι θα αποφασίσει δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος ενδεχομένως ακόμη, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι αντικειμενικοί μπασκετικοί δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να αγχώνονται.

Αυστρία-Τουρκία 1-2: Καθάρισε ο Ντεμιράλ που έκανε το ρεπό του Ακαϊντίν [vid]

Νικηφόρα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Επίσημη Αγαπημένη του Σπανούλη, λυγίζει τους Δομινικανούς