Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT του Σαββάτου: Αγορές τερμάτων με παράδοση

13:00 ΤΟΚΥΟ – ΑΛΜΠΙΡΕΞ ΝΙΓΚΑΤΑ G/G (1,75)

Δεν τις χωρίζουν πολλά γενικότερα, σε καλύτερη μοίρα η Τόκυο τελευταία, που δίνει πάντως γκολ στην έδρα της. Από δύο εκκωφαντικές ήττες η Νιγκάτα σε πρωτάθλημα και κύπελλο (3-4, 1-6), θα ψάξει δεδομένα αντίδραση και θα χτυπήσει το παιχνίδι. Υπολογίσιμη γενικότερα και στον δρόμο, πηγαίνει εδώ σε μία έδρα μέσα στην οποία έχει σκοράρει σε εφτά από τις τελευταίες οχτώ επισκέψεις της (7/8 G/G).

Στο 1,75 το G/G της Fonbet.

18:00 ΒΙΚΙΝΓΚ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ G/G & Over 2,5 (1,80)

Μάχη ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες επιθέσεις της κατηγορίας. 14 γκολ έχει πετύχει στα τελευταία πέντε ματς η Βίκινγκ, που στοχεύει και φέτος σε μία από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Άκρως ανταγωνιστικός αντίπαλος η Κρίστιανσουντ, που βρίσκει σκορ για έξι σερί αγώνες. Πέντε ματς έχουν δώσει στην έδρα της Βίκινγκ ιστορικά, τα τέσσερα επιβεβαίωσαν το G/G & Over 2,5.

Στο 1,80 το G/G & Over 2,5 της Betsson.

05:25 ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ Over 3,5 (2,00)

Ματς που έχει τα εχέγγυα για να ανοίξει. Άκρως παραγωγικές οι δύο ομάδες, το Σολτ Λέικ μετρά μονάχα μία ήττα στις εξόδους τους και μία στα τελευταία 18 ματς γενικότερα, την ίδια στιγμή που το Πόρτλαντ πατάει γερά στην έδρα του (σερί 5-1-0). Υπάρχει και μια μεταξύ τους προϊστορία γεμάτη γκολ, θα ακολουθήσουμε επομένως το μοτίβο αυτό.

Στο 2,00 το Over 3,5 της Novibet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

English or Spanish: Όποιος πάει ταμείο πρώτος είναι μύστης

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Κυριακής: Σουηδία και Χιλή σε πρώτο πλάνο