Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT της Τετάρτης: Μεταμεσονύκτια γκολ

03:30 ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ G/G (1,95)

Μάχη κορυφής στη Βραζιλία, ανάμεσα σε δύο ποιοτικούς αντιπάλους, που έχουν και… προηγούμενα μεταξύ τους σε αγωνιστικό, αλλά και διοικητικό επίπεδο. Νωπές ακόμα είναι εξάλλου οι μνήμες από το περυσινό 4-3 της Παλμέιρας στην έδρα της Μποταφόγκο, εκεί όπου έχανε με 3-0 στο ημίχρονο! Όπως και να ‘χει, ένα γκολ φαίνεται πως το έχουν και οι δύο, με βάση τις φετινές τους επιδόσεις.

Στο 1,95 το G/G της Fonbet.

05:30 ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΚΑΝΣΑΣ G/G & Over 2,5 (1,88)

Από τρίποντο προέρχονται αμφότερες, καυτό το Βανκούβερ με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, κάτι κινείται στο Κάνσας με δύο συνεχόμενες. Σπάνια κρατούν το μηδέν και οι δύο, το Βανκούβερ πιο συγκεκριμένα δέχεται γκολ σε 12 σερί ματς, ενώ το Κάνσας δέχτηκε στα 20/21 τελευταία. Ματς που μυρίζει γκολ.

Στο 1,88 το G/G & Over 2,5 της Betsson.

06:00 ΤΟΛΟΥΚΑ – ΜΑΖΑΤΛΑΝ G/G & Over 2,5 (1,83)

Μόνιμα επιθετικογενής η Τολούκα εντός έδρας, άκρως αξιόπιστη (8-0-1 μαζί με το Κλαουζούρα, καλύτερη εντός έδρας επίθεση) και έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Ο άσος βέβαια κοντά στο 1,30 είναι της… πλάκας και η Μαζατλάν διαθέτει τους παίκτες για να απειλήσει. 4/4 G/G & Over 3,5 δείχνει η μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Τολούκα, ας κυνηγήσουμε ξανά τα πολλά γκολ.

Στο 1,83 το G/G & Over 2,5 της Novibet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Χωρίς Έλληνα ref το μπασκετάκι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λογικά είδαν το Game 4 στο ΣΕΦ

Ρδελομπού έκανε την Τσέλσι ο Ένζο, τον υπερασπίζεται ο (Μάικλ) Τζάκσον