in , ,

Από σεφ σε ταβερνιάρη: Τον Ποστέκογλου θέλουν στην F.A. για τον πάγκο της εθνικής τους

Μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τα ονόματα για τη διαδοχή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ της Αγγλίας δίνουν και παίρνουν με αυτό του Άγγελου Ποστέκογλου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της F.A. σύμφωνα με την Telegraph.

O Ελληνο-Αυστραλός τεχνικός έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις από την πρώτη του σεζόν στην Αγγλία και το έργο του απ’ ότι φαίνεται δεν έχει περάσει απαρατήρητο, ακόμα κι αν γνωστός ποινικολόγος τον είχε διώξει νύχτα από την Πάτρα.

Στο παρελθόν ο Ποστέκογλου έχει καθίσει και στον πάγκο της Εθνικής Αυστραλίας ενώ δεν πάει πολύς καιρός που είχε δηλώσει πως στην Ελλάδα θα ερχόταν αποκλειστικά για διακοπές, πριν η ΕΠΟ ανακοινώσει την πρόσληψη του στρατηγού Ιβάν.

Το να είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Αγγλίας ο Ποστέκογλου προσφέρεται σε απόδοση 60.00 αυτή την στιγμή στην Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Ρδελομπού έκανε την Τσέλσι ο Ένζο, τον υπερασπίζεται ο (Μάικλ) Τζάκσον

Άλλο ένα απόγευμα που διαβάζουμε για Μόντερεϊ & Πινέδα, ίσως πρέπει να ελαττώσουν τις τεκίλες