in ,

Κολοκο-λόκο Λοκο Λο τραγουδούν στο Λιμάνι, ένα βήμα πιο κοντά ο Σάσα

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα νέα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με τους Τορόντο Ράπτορς να ξέρουν πως ο Ολυμπιακός κρέμεται από τα χείλη τους για την τελική απόφαση στο θέμα του Σάσα Βεζένκοφ.

Αμάν και πώς λοιπόν κάνουν όλοι στον Ολυμπιακό, καθώς πέραν της σφόδρας επιθυμίας του παίκτη να γυρίσει στην Ευρώπη και το αγαπημένο του Λιμάνι, καταλαβαίνουν όλοι πως κάτι δραστικό πρέπει να γίνει από την πλευρά των Raptors, έτσι ώστε ο Σκακιστής να αρχίζει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα πάνω στον Βούλγαρο.

Ο Κρίστιαν Κολοκό τώρα που κολλάει σε όλο αυτό; Ίσως γίνει και τραγούδι στα χείλη των φιλάθλων (Κολοκό λόκο λόκο λο ας πούμε, τυχαία εντελώς), αν η δική του επανένταξη στο ρόστερ των Καναδών γίνει πραγματικότητα, καθώς ο 22χρονος σέντερ ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και ενδέχεται να πάρει εγγυημένο συμβόλαιο, πράγμα που σημαίνει πως ΠΡΕΠΕΙ ένας να αποχωρήσει. Ο Σάσα ποτέ δεν το έκρυψε, οπότε αν γίνει κάτι τέτοιο η υποδοσχή των Αεκτζήδων στον Λαμέλα θα μοιάζει σκόρπια διαδήλωση μπροστά σε αυτό που θα γίνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ακουστικό τύπο αποκάλεσε τον Ντεμπελέ ο Σαμπάολι, χρόνια λέμε ότι είναι μέλος του καφενέ

Με τσαμπουκά και ξυλίκι τις νίκες ο Αστέρας, πήρε πορτιέρη για σέντερ φορ