in ,

Την αξία του αποδεικνύει ο -πιο ακριβός από την Ίντερ Εσκάλδες- Σκόραρ, ξελασπώνει τον βάζελο

Ανηφορικός ο δρόμος της πρόκρισης για το «τριφύλλι» σε ότι αφορά την εξαργύρωση του εισιτηρίου για το Γιουρόπα Λιγκ. Η προσπάθειά του εκκινεί απόψε, απέναντι στη Μπότεφ Πλόβντιβ (21:00).

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά, νικώντας κατά σειρά ΑΕΚ Λάρνακας και Μακάμπι Νετάνια στις δύο τελικές »πρόβες» ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Επιπλέον, το «τριφύλλι» θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, έπειτα από τα περσινά ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Οι «πράσινοι» ενισχύθηκαν με Ίγκασον και Μπάλντοκ, ενώ η παραμονή Ιωαννίδη θα μοιράσει αισιοδοξία και θα βοηθήσει στο έργο της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο. Μετά την περσινή αποτυχημένη χρονιά, η πίεση είναι εντονότερη και άπαντες στον Παναθηναϊκό το έχουν αντιληφθεί.

Να σκοράρει ο -πιο ακριβός από την Ίντερ Εσκάλδες- Άντραζ Σπόραρ στο 2.72 στη Super Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Το πιο γρήγορο μπουκέτο σε φιλικό καταγράφηκε στο Τσέλσι Ρέξαμ, φιλικό κατά τ’ άλλα

Με… 100 απόδοση τρέχει η αρμάδα του Ντιέγκο Αλόνσο στη Novibet!