in ,

Γι’ αυτόν πήραν ήδη το Back2Back:Με Τισούνταλι, Τσαλόφ & Σόρταϊρ μαγειρεύει ο Λουτέσκου

Μετά τη μεταγραφή του Ταρίκ Τισούνταλι που άφησε τη Γάνδη για τη Θεσσαλονίκη, υπογράφοντας 2+1 έτη με τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ φουλάρει για τις μεταγραφές των Σόλα Σόρταϊρ και Φέντορ Τσαλόφ.

Ο Τισούνταλι που πίεσε για να έρθει στην Ελλάδα, είπε ότι άκουσε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ από τους Ελ Καντουρί και Άμραμπατ, θα λάβει 1.4 εκατομμύρια ετησίως για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Μαροκινός τη σεζόν 2023-24 κατέγραψε 21 γκολ και 12 ασίστ με 51 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Φεντόρ Τσαλόφ, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τελικά κατάφερε να πείσει και τον ίδιο, με τον 26χρονο Ρώσο να αναμένεται άμεσα στη νύφη του Θερμαϊκού.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα και ο Σόλα Σόρταϊρ, με τον Άγγλο-Νιγηριανό που φορούσε μέχρι πρότινος το περιβραχιόνιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο κάτω των 23 ετών, να απορρίπτει το ενδιαφέρον από την Αγγλία, την Ισπανία, το MLS αλλά και τα πετροδόλαρα (όπως γράφει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο) και να εντάσσεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Μην εκπλαγείτε αν πάρει (και) το Γιουρόπα Λιγκ: Βέρντε, Γιάρεμτσουκ & Όρτα ο Θρύλος

Στους Μπακς ο Γιαμάλ, είδε τη δικιά του αγκαλιά με άλλον στο TikTok [vid]