in ,

Μάνατζερ στην κανονική ζωή ο Εμπαπέ, αγόρασε την Καέν

Πίσω στο 2013, η Καέν είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός πιτσιρικά με το όνομα Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά εκείνος είχε ξεκινήσει ήδη την εκτόξευσή του και επέλεξε τη Μονακό.

Τη συνέχεια, λίγο πολύ τη γνωρίζουμε όλοι, αλλά σε αυτή την περίπτωση οι ρόλοι αντιστράφηκαν πολύ γρήγορα θα έλεγε κανείς. Έντεκα χρόνια μετά, ο Εμπαπέ ήταν αυτός που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση της Κάεν και με συνοπτικές διαδικασίες γίνεται μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Ο Γάλλος σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει δικό του το 80% των μετοχών της Καέν από έναν επενδυτικό όμιλο με έδρα τις ΗΠΑ. Η αγορά των μετοχών θα γίνει στο όνομα της εταιρείας «KM7» (από τα αρχικά του και το νούμερο της φανέλας του) που έχει ιδρύσει ο ίδιος/

Ο Εμπαπέ ενώ θα καλύψει μέρος των χρεών της γαλλικής ομάδας που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορίας της Γαλλίας και θα ορίσει ως πρόεδρο τον Ζιάντ Χαμούντ, που είναι γενικός διευθυντής της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Γάλλου αστέρα.

Πρόκειται για μία επένδυση που αρχικά θα κοστίσει στον Γάλλο περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, που μάλλον δεν θα του λείψουν.

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Την τύχη της Μπορντό μπορεί να έχει η Μονακό, κατασχέθηκε η περιουσία του ιδιοκτήτη της

Μύστης θυμίζει το Βερολίνο στον Ρούντι, τρώει δικαστήριο από τον εθνικό μας πατέρα [pic]