in ,

Προς Ατλέτικο ο Άλβαρεζ, δεν πήρε καλά το «σέλω να παίξω» ο Πεπ

Όλα δείχνουν ότι ο Χουλιάν Άλβαρεζ θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο, όπως επισημαίνει ό έγκυρος Άγγλος δημοσιογράφος Ντέιβιντ Όρνσταϊν.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οριστική συμφωνία για τον Αργεντίνο Σωτήρη Νίνη που εξέφρασε το παράπονο του για τον αγωνιστικό του χρόνο αλλά φαίνεται πως άμεσα θα βρεθεί η «Χρυσή Τομή» για την υπόθεση αυτή, με τη Σίτι να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό πενταπλάσιο από τις 14 εκατομμύρια λίρες που είχαν δώσει το 2022 στη Ρίβερ Πλέιτ.

Με τους «Πολίτες» μέτρησε σε 103 εμφανίσεις, 36 γκολ και 18 ασίστ, ενώ κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και από ένα Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και UEFA Super Cup. Με την Αργεντινή μετράει 36 συμμετοχές και εννέα γκολ, έχοντας σημαντική συμμετοχή τόσο στην κατάκτηση των δύο Κόπα Αμέρικα αλλά φυσικά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στον Γκουαρντιόλα δεν άρεσαν καθόλου οι δηλώσεις του Άλβαρεζ και απ΄ ότι φαίνεται οι εξελίξεις μετά από από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, έτρεξαν, μάλλον όχι τυχαία. Η Ατλέτικο όλα δείχνουν πως σύντομα θα ανακοινώσει και τον περσινό αρχηγό της Τσέλσι, Κόνορ Γκάλαχερ.

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Τον Γερμανό-τσολιά Φίλκρουγκ ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ

Tην πλακίτσα της συνέχισε η Ισπανία, πάει να πάρει το χρυσό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες