in , ,

Επιστρέφει στη δράση ο Ντε Χέα, υπέγραψε στην πελάτισσα του Ολυμπιακού, Φιορεντίνα


Ο Νταβίντ Ντε Χέα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση σύμφωνα με το λεγόμενα του Ιταλού παπατζή Φαμπρίτσιο Ρομάνο που έβγαλε τη σχετική είδηση εχθές το βράδυ στο Twitter.

Η ομάδα που έπεισε τον Ισπανό τερματοφύλακα να επιστρέψει στη δράση είναι η πελάτισσα του Ολυμπιακού, η Φιορεντίνα η οποία του που προσέφερε ούτε λίγο, ούτε πολύ συμβόλαιο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για ένα έτος με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο.

Ήταν γνωστό ότι ο Ντε Χέα ήθελε να κάνει το comeback του μετά από ένα χρόνο αποχής από το ποδόσφαιρο και τελικά επέλεξε την περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ με την οποία ήρθε εχθές το βράδυ σε συμφωνία.

Ο Ντε Χέα αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ είχε πραγματοποιήσει 545 εμφανίσεις σε 12 χρόνια με την Γιουνάιτεντ, κατατάσσοντας τον έβδομο στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία του των «Κόκκινων Διαβόλων.

Σύμφωνα με ρεπορταζ, ήθελε να παραμείνει στην ομάδα αλλά το καραφλό βέλος είχε διαφορετική άποψη και αποφάσισε να πορευθεί με τον Ονάνα που φυσικά τον έχει βγαλει ασπροπρόσωπο.

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Απογοητευμένος με τον πατέρα του ο Τσιτσιπάς, ποιοτικά μπινελίκια του έριξε και τον έδιωξε από το γήπεδο [vid]

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Πέπε, έφτασε 40 χρόνων για να τον συμπαθήσουμε κάπως