in

Μπάρτσα δίνει 55 μύρια για Όλμο, δεν έχει λεφτά να τον εγγράψει για να παίξει

Σταματημό δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα των Μπλαουγκράνα καθώς μπορεί να έλυσε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την υπαναχώρηση της Libero από το deal των 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 25% των Barca Studios, αφού η Aramark πήρε την θέση της. Ωστόσο, η εταιρεία αυτή έχει δώσει μόνο τα 40 εκατ. μέχρι στιγμής, τα οποία αφορούσαν την δόση του Οκτωβρίου και όχι και τα υπόλοιπα 60 εκατ. τα οποία ήταν να πληρωθούν τον Ιούνιο.

Ακόμη όμως κι αν δώσουν αυτά τα λεφτά και πάλι οι Καταλανοί, παρ’ ότι υπόκεινται πλέον στον κανόνα του 1 προς 1 (δηλαδή για κάθε ένα ευρώ που εισπράττουν μπορούν να ξοδέψουν ένα), δεν θα έχουν την δυνατότητα να εγγράψουν τον Ντάνι Όλμο.

Το πρόβλημα είναι πως για να λυθεί αυτό, πρέπει να πουληθούν παίκτες, κάτι που την προκειμένη χρονική στιγμή φαντάζει δύσκολο. Μόλις χθες ανακοινώθηκε επίσημα η αποχώρηση του Σέρχι Ρομπέρτο, όμως πρόκειται για έναν παίκτη που έφυγε ως ελεύθερος, άρα απλά αφαιρέθηκε ο μισθός του από το payroll της ομάδας. Κι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν οι συνθήκες για κάποια σημαντική πώληση.

Έτσι λοιπόν η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί στην πρεμιέρα κόντρα στην Βαλένθια, χωρίς έναν παίκτη για τον οποίο έδωσε 55 εκατομμύρια. Το διπλό πάντως στην Stoiximan πληρώνει στο 1.72

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Μπράγκα διώχνει τον coach στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, φέρνει Καρβαλιάλ για να βγει 5η

Προβάρει το σεντόνι ο ΠΑΟΚ, διαλύει την Μάλμε εντός έδρας