in ,

Προβάρει το σεντόνι ο ΠΑΟΚ, διαλύει την Μάλμε εντός έδρας

Με περίσσια ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ την ρεβάνς του μοναχογιού της Προσφυγιάς κόντρα στη Μάλμε για τα προκριματικά του ΤΣΛ, με την ίδια ανυπομονησία περιμένουμε και μεις τον αγώνα λόγω των Super Ενισχυμένων αποδόσεων που έβγαλε η Stoiximan.

Κωνσταντέλιας οver 0.5 τελική στην εστία & Τάισον over 0.5 τελική στην εστία στην Super Ενισχυμένη απόδοση των 2.50 μονάδων.

2-2 το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ να έχει την εικόνα πως θα προσπελάσει το εμπόδιο των Σουηδών με τον κόσμο στο πλευρό του. Όπλο για τον δικέφαλο εκτός από τον κόσμο ωστόσο θα είναι στη φαρέτρα του Λουτσέσκου και ο έλληνας Μαραντόνα μαζί με τον Τάισον, έναν από τους σκόρερ της πρώτης αναμέτρησης.

Εκτός έδρας οι Θεσσαλονικείς είχαν 8 ευκαιρίες για την επίτευξη τέρματος και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας θα αναγκαστούν να μπουν δυναμικά από το 1ο λεπτό στο παιχνίδι. Επιλέγουμε λοιπόν τους συνήθεις υπόπτους για να βάλουμε το 1 σπίτι μας, προκειμένου να λάβουμε πίσω 2.5

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Μπάρτσα δίνει 55 μύρια για Όλμο, δεν έχει λεφτά να τον εγγράψει για να παίξει

Δίχως χορηγό στη φανέλα η Τσέλσι, κανείς δεν θέλει να γίνει βιτρίνα στο Λονδρέζικο ρδελομπού