in

Tsili Poll: Ήρθε η ώρα να βγάλει τη ζώνη του ο Αλμέιδα και να πάρει δρόμο;

Ίσως τον πιο ντροπιαστικό αποκλεισμό στην ιστορία της έζησε χθες η Μοναχοκόρη της Προσφυγιάς, μέσα μάλιστα στην έδρα της, απέναντι στην Αρμένικη βίζιτα, Νόα. Το τελικό 1-0 δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει το κάζο του 1ου παιχνιδιού και έτσι η αρμάδα του Αλμέιδα έβγαλε τη ζώνη της και αποχαιρέτησε το Μίλκο Καπ.

Μετά το τελικό σφύριγμα, ο κόσμος που βρέθηκε 15αυγουστο με 40 βαθμούς στο γήπεδο αποδοκίμασε την εικόνα της ομάδας, η οποία δεν παρουσίασε αυτήν την αδιαφορία των προηγούμενων ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά λαϊκά δικαστήρια συνέχισαν να στήνονται ιντερνετικά για τον Ματίας Αλμέιδα με τις αιτιάσεις: Για τον Γκατσίνοβιτς, το κέντρο, το περσινό πρωτάθλημα που χάθηκε, τον Πινέδα, ακόμη και τον περσινό αποκλεισμό στους ομίλους του Europa.

Φυσικά το ηθικό πλεονέκτημα του Αργεντινού ψήστη ήρθε ξανά στην επιφάνεια στις δηλώσεις τύπου, στις οποίες τόνισε πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Δυστυχώς για την ΑΕΚ δεν έχουν ακουστεί καμπανάκια, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, αλλά ολόκληρες καμπάνες. Με το όλο σκηνικό να είναι ιδιαίτερα μαύρο, την ίδια ώρα που ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ακόμη και Παναθηναϊκός, δείχνουν πολύ πιο έτοιμοι.

Οπότε με το χέρι στην καρδιά ρε αλάνια:

  • Ήρθε η ώρα να βγάλει ο Αλμέιδα τη ζώνη του και να φύγει από την ΑΕΚ

    • ΝΑΙ, ΒΑΜΟΣ ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
    • ΟΧΙ, ΒΕΝΓΚΑ ΜΑΤΙΑΣ

Δεν κατεβαίνει με Παναθηναϊκό ο Αστέρας, μετονομάζεται σε Θεόδωρος Κωλώνεις το γήπεδο

Προαγωγή σε Σουλτάνο παίρνει ο Βασιλιάς Παναθηναϊκός, φέρνει Γιούρτσεβεν και ράβει το 8ο