in

Θέλει να γίνει viral προφανώς ο Λάιλς, δεν ξέρει (άσε βρε τώρα) τον μύσταρο Γιόκιτς

Άλλο ένα επεισόδιο στον γεμάτο τρέλες και ψωμάκι κόσμο του Νόα Λάιλς, με τον Αμερικάνο σπρίντερ μετά το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα που πήρε στο Παρίσι να έχει κερδίσει μεν το σεβασμό, αλλά παράλληλα να παίρνει θάρρετα για παραπάνω δηλώσεις που τείνουν να γίνουν viral.

Στο παρελθόν είχε υποστηρίξει ότι οι πρωταθλητές του NBA δε θα πρέπει να αποκαλούνται πρωταθλητές κόσμου, κράζοντας τη Λίγκα για την υποστήριξή της πάνω σε αυτό το θέμα. Ο Σάνον Σαρπ πιθανότατα γνώριζε πως ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Χάρη Παππά που έπαιζε στην ΑΕΚ περίμενε μία ερώτηση για να πιαστεί και να τραβήξει πάλι τα βλέμματα της δημοσιότητας, τον ρώτησε για τον μύσταρο Νίκολα Γιόκιτς και για το αν πιστεύει ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο (βέβαια έχει 2 συνεχόμενα MVP στο NBA κάνει πλάκα σε όλο τον κοσμάκη εκεί).

Αυτός γεμάτος ειλικρίνεια απάντησε πως δεν τον γνωρίζει καν, με τον παγκόσμιο τύπο πλέον να βάζει τον σπρίντερ στον φάκελο του ”troll” με κάθε του πλέον δημόσια εμφάνιση να αποτελεί θέμα για τον τύπο.

Προαγωγή σε Σουλτάνο παίρνει ο Βασιλιάς Παναθηναϊκός, φέρνει Γιούρτσεβεν και ράβει το 8ο

Με αυτό το Red Bull σας μάειγα: Έπος Βάρντι στην επιστροφή της Λέστερ [vid]