in ,

Νίκη Λανς βλέπουν στα σόσιαλ του Κόνφερενς, λογαριάζουν χωρίς τον οργισμένο Έλλην Μπακασέτα

Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα, όμως δεν απέφυγε τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Παρά τη νίκη με 1-0 στην κανονική διάρκεια στο Άμστερνταμ, το ματς οδηγήθηκε μέχρι τα πέναλτι και μετά από μια ατελείωτη διαδικασία, οι «πράσινοι» έχασαν με 13-12.

Το ταξίδι όμως συνεχίζεται, στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ και το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι αυτό της Λανς, έτσι όπως είχε προκύψει από την κλήρωση. Πρώτο ματς στη Γαλλία την Πέμπτη (22/8, 22:00), η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ μια εβδομάδα αργότερα.

Να σκοράρει ο Ιωαννίδης ή ο Μπακασέτας στο 3.65 στη Super Ενισχυμένη απόδοση της Stoiximan.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Σάμροκ Ρόβερς. Έπειτα από δύο σκληρά παιχνίδια με τη Μάλμε, δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που θα έκαναν πιο ρεαλιστικό τον μεγάλο στόχο-πόθο του, για την παρθενική του συμμετοχή στη διοργάνωση.

Η οδυνηρή ήττα με 3-4 στην παράταση, έχοντας ισοφαριστεί στο 90+7 σε μια άτυχη φάση, τον οδηγούν στην αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς (22/8, 20:30) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το 2011/12, οι δυό τους είχαν έρθει ξανά αντιμέτωπες, στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε δις το ιρλανδικό εμπόδιο με νίκες 2-1 εντός και σκόρερ τους Λάζαρ, Βιεϊρίνια και 3-1 εκτός με σκόρερ τους Φωτάκη και Σαλπιγγίδη (2 φορές). Υπενθυμίζουμε πως η Σάμροκ, τερμάτισε σε εκείνο τον όμιλο τελευταία με μηδενική βαθμολογική συγκομιδή.

1/1+Over 3,5 στο 3.40 στη Super Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Στο ριπαπά του γράφει τον Άγγλο Χριστοδουλόπουλο ο Μαρέσκα, φευγάτος από την Τσέλσι ο Στέρλινγκ

Μεγάλη μετακίνηση μπίρας Guinness απόψε στην Τούμπα, φεύγουν με τρίμπαλο οι Ιρλανδοί