in ,

Καλό το μομέντουμ του Θρύλου, κερδίζει με σόου τη σκληροτράχηλη Καλλιθέα

Η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα είναι και αυτή που θα κλείσει την δεύτερη αγωνιστική του καλύτερου με διαφορά πρωταθλήματος στον μάταιο τούτο πλανήτη, με τους κατόχους του Conference να θέλουν μία νίκη εύκολη και άνετη, βλέποντας παράλληλα τον Παναθηναικό χθες αλλά και την ΑΕΚ προχθές είτε να δυσκολεύονται (ΠΑΟ), είτε να χάνουν βαθμούς (ΑΕΚ).

Αυτό που θέλει να κάνει και θα προσπαθήσει η γηπεδούχος ομάδα είναι να επιβάλλει από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο τον ρυθμό της, καθώς όσο πιο γρήγορα βάλει στα καρέ της την Καλλιθέα, τόσο και πιο εύκολη θα κάνει τη ζωή της. Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι δεν εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Λειβαδιά, έδειξε όμως πως είναι σκληρή και διατεθημένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και με τους Ερυθρόλευκους, θέλοντας να σταματήσει τα άκρα αλλά και τους ταλαντούχους μέσους του Μεντιλίμπαρ, παίρνοντας σε δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι βαθμό ή βαθμούς (δύσκολο).

Ο Μερκάτι με τον Ντίμπα θα τα βρουν σκούρα με το αχτύπητο δίδυμο Έσε και Τσικίνιο, με τους Ζέλσον και Βέλντε να κάνουν συνεχείς μπούκες, πηγαίνοντας στο 1vs1 με Μανθάτη και Πασαλίδη, παίκτες επιρρεπείς στην κίτρινη και τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Το να σκοράρει ο Ολυμπιακός πάνω από 2 γκολ και παράλληλα η Καλλιθέα να κιτρινιστεί πάνω από 2 φορές δίνεται με super ενισχυμένη απόδοση στο 3.55 στη Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Βαριά καμπάνα για Μάριμπορ, ένα καφεδάκι δε μπορούμε να ψήσουμε πια

Στο ΕΜΣΤ μπαίνει το γκολ-ποίημα του Ελ Κααμπί κόντρα στην Καλλιθέα