in ,

Με δωρεάν μετακίνηση, σαντουϊτσάκι και ποτάκι γεμίζει το ΟΑΚΑ, για το όσκαρ ανατροπής ο Παναθηναϊκός

Τη μεγάλη ανατροπή θα ψάξει απόψε ο Παναθηναϊκός, που θα υποδεχτεί η Λανς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με στόχο την είσοδο στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «πράσινοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία προ εβδομάδας. Ηττήθηκαν 2-1 παρά το γεγονός πως η αντίπαλός τους έπαιζε με 10 παίκτες για 70 και πλέον αγωνιστικά λεπτά.

Το γκολ του Ρονάλντο της Χαλκίδας, Φώτη Ιωαννίδη κράτησε ζωντανή την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο. Την περασμένη Κυριακή, το «τριφύλλι» υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό και «ίδρωσε» για να φτάσει στο τρίποντο (1-0). Εν τέλει λυτρώθηκε χάρη σε γκολ του Άντραζ Σπόραρ στις καθυστερήσεις.

Η Λανς αγωνίστηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα κόντρα στην Μπρεστ και νίκησε άνετα 2-0. Έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν η ομάδα του Γουίλ Στιλ, καθώς στην πρεμιέρα είχε περάσει νικηφόρα με 1-0 και από την έδρα της Ανζέ. Απόψε πάντως θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι στόπερ Ντάνσο (μεταγραφή στη Ρόμα) και Μεδίνα (τιμωρημένος).

Παναθηναϊκός τρόπος πρόκρισης: Στην κανονική διάρκεια ή στα πέναλτι, 4.80 στην ενισχυμένη απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Πέμπτης: Ικανή για την έκπληξη η Οσασούνα

Μπραζντέικις: «Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό», λογικά στο πως να γυαλίζει τον πάγκο