in ,

Όλα για όλα για Φουρνιέ ο Θρύλος, τώρα είναι Αφραγγόπουλοι (;) ρωτούν στο λιμάνι

Έπειτα από ένα σχετικά μέτριο Ολυμπιακό τουρνουά και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης με τη Γαλλία, ο Εβάν Φουρνιέ ψάχτηκε για να βρει συμβόλαιο για το NBA αλλά οι ομάδες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δεν ψήθηκαν, με τον παίκτη να ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με την Ευρώπη, ψάχνοντας να κολλήσει τα τελευταία ένσημα.

Υποστήριξε στο παρελθόν πως αν με κάποια ομάδα θα ήθελε να παίξει όταν επιστρέψει στην Ευρώπη αυτή θα ήταν ο Ολυμπαικός. Έχει παέι 32, πλέον η μπογιά του περνά αλλά όχι όσο κάποτε, αλλά δεν παύει με την επιστροφή του στη Γηραιά Ήπειρο να είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ που θα παίζουν στα εδάφη (;) μας. Το συμβόλαιό του λογικά θα είναι μεγάλο και ο Ολυμπιακός με ήδη τόσο μεγάλο μπάτζετ θα δυσκολευτεί να βρει χρυσή τομή, διότι οι Αγγελόπουλοι είπαν πως το ρόστερ έκλεισε, αλλά. Το δέλεαρ του να φέρεις έναν τόσο μεγάλο παίκτη για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού, να τον βάλεις δίπλα στον Βεζένκοφ και να αφήσεις τον Μπαρτζώκα να τον εκμεταλλευτεί, είναι τεράστιο.

Βέβαια η Ρεάλ ακούγεται πως ενδιαφέρεται, η Αρμάνι και η Βιλερμπάν το ίδιο, με τη μάχη να αναμένεται μεγάλη. Τώρα το τί θα διαλέξει ο παίκτης είναι κρίσιμο για την εξέλιξη των πραγμάτων στην Ευρωλίγκα, με τον coach B να τρίβει τα χέρια του για να τον χρησιμοποιεί αυστηρά 17-19 λεπτά και να μην το αφήνει να τραβήξει κουπί επιθετικά.

Μετάλλιο στο μήκος θέλει ο Λεμπρόν, λογικά τον έχει χωρίς φόρα ο Μίλτος

Tsili Poll: Πρέπει να στείλει στον ΟΑΕΔ τον τοξικοεξαρτημένο Αλόνσο ο Αλαφούζος;