in ,

Τραυματίστηκε από φτέρνισμα παίκτης της Μπόλτον, αυτό.

Μάλλον υπερβολική δόση σκόνης και παλιο…υγρασίας υπάρχει στο Μπόλτον και στο προπονητικό κέντρο της ομάδος, με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδος του ίβαν Έβατ να παθαίνει έναν πολύ περίεργο τραυματισμό που τον αφήνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος για τον κύριο Βίκτορ Οντεμπόιτζο ο οποίος υποφέρει από πόνους στην πλάτη ύστερα από… φτέρνισμα! Το γεγονός αυτό τον έκανε να απουσιάσει από τον αγώνα της Μπόλτον απέναντι στη Μπάροου και όπως δηλώνει ο προπονητής των ”Λευκών” μάλλον ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του θα απουσιάσει για αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά : «Ελπίζουμε ότι είναι απλώς ένα πρόβλημα χόνδρου ή μυών, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να παρακολουθήσουμε το αποτέλεσμα της ακτινογραφίας και να δούμε καλά την εξέταση για να δούμε την κατάστασή του. Θα πρέπει να αρχίσω να παρακολουθώ τους παίκτες σε περίπτωση που κάποιος φτερνιστεί από φόβο μήπως τραυματιστεί, έτσι είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Για τους παλιούς, ο τραυματισμός του Κανιθάρεζ της Βαλένθια πριν το Μουντιάλ του 2022 ήταν ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα ατυχίας, καθώς ο γκολκίπερ της Βαλένθια τραυματίστηκε στο μπάνιο από after shave και έχασε το Μουντιάλ, λόγω κοπής τένοντα στο πόδι.

Κατάργηση οφσάιντ για μείωση της βίας λένε στην Ολλανδία, δείχνουν τον δρόμο τα ερασιτεχνικά μας (vid)

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Παρασκευής: Με μομέντουμ και προϊστορία η Κολομβία