in ,

Τιμάει την φανέλα με τον πετεινό ο Μπαπέ, γυρνάει στις θετικές εμφανίσεις του

2η αγωνιστική απόψε για τη διοργάνωση που κανείς δεν χρειάζεται και κανείς δε βλέπει πέρα από μερικούς πατριώτες και μερικούς λάτρεις του στοιχήματος. Ματς της ημέρας φυσικά το Γαλλία-Βέλγιο, το οποίο και θα απολαύσουμε ακόμη περισσότερο μετά την Super Ενισχυμένη αποδοσάρα που βρήκαμε στην Stoiximan.

Γαλλία-Βέλγιο

Η Γαλλία γνώρισε την ήττα μέσα στο σπιτάκι της στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με το βαρύ 1-3 από τους Ιταλούς. Το μαμόθρευτο των Μαδρίλενων δεν ήταν ιδιαίτερα καλός και δεν βοήθησε την ομάδα του συνεχίζοντας να είναι ντεφορμέ, όταν αγωνίζεται με το εθνόσημο.

Απόψε όμως κόντρα στο μεγαλύτερο ρδελομπού του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, την Εθνική Βελγίου, ακόμη και ο Λάζαρος μπορεί να αναστηθεί ξανά.

Ο Ντε Μπρόινε από την άλλη σαν AI generated ποδοσφαιριστής που είναι έχει προγραμματιστεί να κάνει τουλάχιστον 1 τελική σε κάθε παιχνίδι, οπότε με το χέρι στην καρδιά, πως χάνεται ακριβώς αυτό το στοίχημα;

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Έκλεισε τον Λουκάκου της Αϊτής η Ένωση, θα παίζει και στα Λιόσια με Μαρούσι και Καρδίτσα (vid)

Tsilipoll : Ποιά θα είναι η απογοήτευση της φετινής Euroleague;