in ,

Στόπερ στο 90’ πήρε ο ΠΑΟΚ, χτύπησε τον φέρελπι Λόβρεν

Τελικά δεν έμεινε χωρίς τέταρτο στόπερ ο ΠΑΟΚ, που κατάφερε στις καθυστερήσεις του μεταγραφικού παζαριού να αποκτήσει τον πολύπειρο Ντέγιαν Λόβρεν.

Με την μεταγραφή του Ουμάρ Σολέ να ναυαγεί ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε εχθές το μεσημέρι τις διαπραγματεύσεις με τη μεριά του 35χρονου Κροάτη. Τελικά αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Λόβρεν μέχρι πρότινος ανήκε στη Λιόν οπού είχε τεθεί εκτός πλάνων εδώ και καιρό με την τελευταία του συμμετοχή να είναι τον Γενάρη, ωστόσο οι Γάλλοι ήταν θετικοί στην αποχώρησή του διότι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και ο Κροάτης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

φυσικά πέρα από τα ερωτηματικά για την αγωνιστική ετοιμότητα του Κροάτη μιλάμε αναμφίβολα για έναν από τους πιο πετυχημένους και έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν στο παρελθόν έχει κατακτήσει τόσο το Champions League αλλά και την Premier League με τη Λίβερπουλ  στην οποία αγωνίστηκε για 6 χρόνια (2014-2020), ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σαουθάμπτον, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Λιόν (2009-2013).

Το 2018 έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ  με την Εθνική Κροατίας και τέσσερα χρόνια  μετά βρέθηκε στην 3η θέση σε εκείνο του Κατάρ.

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Είναι ο Ιωαννίδης ο καλύτερος Έλληνας σέντερ φορ των τελευταίων 30 χρόνων;

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Πέμπτης: Καλπάζει η Ντονκάστερ