in ,

Στον ΠΑΟΚ το κορυφαίο ταλέντο των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ακόμα ψάχνονται στο Κορωπί

Ήταν κίνηση εντυπωσιασμού; Ήταν κίνηση ουσίας; Δε θέλουμε να μάθουμε και δε μας πολυνοιάζει κιόλας! Το θέμα είναι ότι έχει βουήξει ο χώρος στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, καθώς το μεγαλύτερο ταλέντο των ακαδημιών των πρασίνων, μεταπήδησε προς Θεσσαλονίκη μεριά, με τον ΠΑΟΚ να τον αρπάζει και να θέλει ως άλλον Κουλιεράκη να τον κάνει να παίξει και μετά να τον μοσχοπουλήσει.

Όντας παίκτης του Παναθηναϊκού για 9 συναπτά έτη και αρχηγός σε όλες τις βαθμίδες ηλιακά, ο Δημήτρης Πιτσώτης θα έλεγε κάποιος πως θα αποτελούσε τα επόμενα χρόνια μία καλή λύση στα μετόπισθεν για την αρμάδα του τελευταίου πιστού, με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό να ξεχωρίζει για την ευκολία που έπαιζε τη θέση. Στο Κορωπί όμως το έχουν βάλει σα στόχο όχι να προοδεύσουν αλλά να χάσουν όλα τα μεγάλα ταλέντα που έχουν μέσα στα χέρια τους, με τον ΠΑΟΚ να καραδοκεί και να υπογράφει τον νέο Κουλιεράκη, καθώς δε βρέθηκε λύση στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μετά τον Καλοσκάμη που έφυγε για Περιστέρι μεριά και τον Ρομάνο που πήγε στα ξένα και την Ίντερ λοιπόν, ο Πιτσώτης αποχαιρετά και αυτός τον σύλλογο που τον ανέδειξε, με τον Λουτσέσκου να αρπάζει τις κότ εεε τους παίκτες από αντιπάλους του σαν μετρ του είδους!

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Παρασκευής: Επιστροφή στην κανονικότητα

Τρομερό streamάκι από Σάνον Σαρπ, τον είδε όλος ο κόσμος να ”βρέχει” καταλάθος