in

Τρομερό streamάκι από Σάνον Σαρπ, τον είδε όλος ο κόσμος να ”βρέχει” καταλάθος

Ο Σάνον Σαρπ είναι τρεις φορές πρωταθλητής του Super Bowl ενώ μπήκε στο Pro Football Hall of Fame το 2011. Έπαιξε 14 σεζόν στο NFL και πλέον είναι ξεκάθαρα ένας από τους διασημότερους σχολιαστές του ESPN, ειδικά μετά τα προχθεσινά του τερτίπια.

Κάνοντας λοιπόν ένα κλασικό Live στο Instagram, ο Σαρπ φαίνεται πως είτε δεν έκλεισε τη σύνδεση, είτε ξέχασε να πατήσει το off, είτε μπλόκαρε το κινητό του. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι όποιος παρακολουθούσε εκέινη τη στιγμή το live είδε λοιπόν ή καλύτερα άκουσε τον σχολιαστή να συνουσιάζεται στο μέσα δωμάτιο, με τα αχ βαχ να ακούγονται ξεκάθαρα. Το IG Live του θα το είδαν κάποιες χιλιάδες από τους 3.2 εκατομμύρια ακολουθους που έχει στο Insta, με τον σάλο που ξέσπασε να είναι τεράστιος και πλέον o ίδιος καλείται να δώσει εξηγήσεις στο κανάλι για τα όσα συνέβησαν. Οι φήμες που βγήκαν να έλεγαν πως θα αποτελέσει παρελθόν, με τους πιο ψύχραιμους να υποστηρίζουν δικαίως πως δεν έκανε κάτι κακό ο άνθρωπος και δεν πρέπει να τιμωρηθεί.

Στην αρχή το διέψευσε, μετά αναγκάστηκε να το παραδεχθεί και πλέον αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Αν και μεταξύ μας αν πρέπει κάποιον να διώξουν από το κανάλι αυτός είναι ο αντιπαθέστατος Σκιπ Μπέιλες. Γνώμη μας.

Στον ΠΑΟΚ το κορυφαίο ταλέντο των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ακόμα ψάχνονται στο Κορωπί

Καζινοχάστες νομίζουν ότι παίζουν σε ταινία, σκαμμάρουν 200 χιλιάρικα από καζίνο