Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT του Σαββάτου: Παιχνίδι με τα φαβορί

14:30 ΛΙΝΤΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ 1 (1,72)

Ξεκινάμε με την Τσάμπιονσιπ και το Λιντς – Μπέρνλι. Μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ βαριά χαρτιά της κατηγορίας, η Μπέρνλι άλλαξε ριζικά το ρόστερ της στο φινάλε των μεταγραφών, η διακοπή βοήθησε, θα χρειαστεί όμως κι άλλο χρόνο. Μέσα σε όλα αυτά, οι τραυματισμοί δεν λένε να την αφήσουν ήσυχη. Μακριά από τέτοιες σκοτούρες η Λιντς, που έπιασε φόρμα πριν τη διακοπή με τρία κολλητά καθαρά δίχτυα. Κουβαλάει και δυνατή προϊστορία στο «Έλαντ» κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο (7-1-1).

Έχει λογική ο άσος της Λιντς στο 1,72 της Novibet.

17:15 ΕΪΜΠΑΡ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 1 (1,68)

Συνεχίζουμε με το Εϊμπάρ – Τενερίφη από τη Σεγούντα Ισπανίας. Σε δεινή θέση η Τενερίφη, η οποία μετρά μόλις έναν βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Βράζει ο κόσμος της, ο οποίος ετοιμάζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να στέκεται στο πλευρό τους! Αφορμή για όλα αυτά αποτελεί η πώληση σημαντικού χαφ. Αήττητη η Εϊμπάρ (2-2-0), που προέρχεται από δυνατό διπλό στην έδρα της Αλμπαθέτε (0-1).

Ξεκάθαρα προς τα αριστερά πέφτει το μάτι, νορμάλ ο άσος της Εϊμπάρ στο 1,68 της Betsson.

19:00 ΕΜΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 (1,70)

Κλείνουμε με το διπλό από το Έμπολι – Γιουβέντους. Ανέλπιστα θετικά έχουν ξεκινήσει οι γηπεδούχοι, που είναι αήττητοι (1-2-0). Κόλλησε στο μηδέν η Γιουβέντους με τη Ρόμα πριν τη διακοπή (0-0), προηγουμένως πάντως καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τις Βερόνα και Κόμο. Παρόμοιας δυναμικότητας αντίπαλος η Έμπολι, μοιάζει αφύσικο να συνεχίζει το αήττητο σερί της και η Γιουβέντους αρέσει στο μάτι με τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο.

Στο 1,70 το διπλό της Γιουβέντους στη Fonbet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Καζινοχάστες νομίζουν ότι παίζουν σε ταινία, σκαμμάρουν 200 χιλιάρικα από καζίνο

Φορέστε ζώνη γιατί το TSILI TRIVIA επιστρέφει στην Stoiximan τη Δευτέρα!