in ,

Έπιασαν κόσμο να μπαίνει τσάμπα στην Τούμπα, λογικά πρώτη φορά ξανασυμβαίνει στα Ελληνικά γήπεδα

Ο χθεσινός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό πέραν του πόσο δυνατός και ποιοτικός (ΔΕΝ) ήταν μέσα στο χορτάρι αν και έληξε 0-0, άλλο τόσο συναρπαστικός ήταν και έξω από το γήπεδο, με την αστυνομία να κάνει περιέργως τη δουλίτσα της. Εξηγούμαστε.

Η Ελληνική Αστυνομία λοιπόν έκανε περιπολίες έξω από το γήπεδο της Τούμπας, καθώς είναι αναμενόμενο να υπάρχει αστυνόμευση με τόσο κόσμο να πηγαίνει σε ένα γήπεδο. Το περίεργο είναι πως παρατήρησε (σωστά) πως έμπαιναν στο γήπεδο σύμφωνα με πληροφορίες φίλαθλοι χωρίς εισητήριο, με τους υπαλλήλους να σφυράνε αδιάφορα και να κοιτάνε αλλού. Βέβαια αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια στα Ελληνικά Γήπεδα, ανεξαρτήτου ομάδος, ανεξαρτήτου πόλεως, με τα γήπεδα ενίοτε και κυρίως σε ντέρμπι να είναι όχι απλά τίγκα, αλλά απλησίαστα και ακατάλληλα για να σταθείς. Μπρος στη νίκη όμως και το να… φοβίσεις τον αντίπαλο με άλλες 2 και 3 χιλιάδες φωνές, τί να πει μία αναμενόμενη τραγωδία.

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι συλληφθέντες υπάλληλοι, με τις εξελίξεις να είναι καυτές και το φαινόμενο να πρέπει να εξαλειφθεί.ΠΑΝΤΟΥ.

Φορέστε ζώνη γιατί το TSILI TRIVIA επιστρέφει στην Stoiximan τη Δευτέρα!

Παίκτες μικτής G League κράζουν Euroleague, τρώνε 15αρα από την Μάλαγα (vid)