in ,

Κι άλλη φάπα τρώει ο δεύτερος χειρότερος φαλακρός προπονητής της Πρέμιερ, άσος η Μίλαν

Μεγάλη βραδιά η αποψινή, καθώς εκκινεί το νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Το San Siro θα έχει την τιμή να υποδεχθεί το ιστορικό πρώτο ντέρμπι για τη νέα εποχή, Μίλαν – Λίβερπουλ. Μιλάμε για το ζευγάρι που μας χάρισε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς τελικούς στην ιστορία του θεσμού.

Η δευτεραθλήτρια Ιταλίας Μίλαν, έφερε τον Πάουλο Φονσέκα για να αντικαταστήσει τον Στέφανο Πιόλι. Ο Πορτογάλος, προέρχεται από επιτυχημένο πέρασμα από τη Λιλ, την οποία οδήγησε πέρσι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι στιγμής το ξεκίνημά του δεν είναι το προσδοκώμενο, έχοντας ρεκόρ 1-2-1 σε 4 αγωνιστικές. Μοναδική νίκη αυτή του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην αδύναμη Βενέτσια.

Αναφορικά με τη Λίβερπουλ, πραγματοποίησε δυναμικό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Βέβαια, το περασμένο Σάββατο ήρθε η απότομη προσγείωση, καθώς το σύνολο του Άρνε Σλοτ έχασε 0-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Άνφιλντ.

Να σκοράρει ο Άλβαρο Μοράτα στο 3.35 στην Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Την «εκλεκτή» του παντρεύεται ο Έντρικ, γελάει σε μία γωνία ο Χακίμι

Tsili Poll: Ποια είναι η κορυφαία νίκη ελληνικής ομάδας στους ομίλους του Τσουλού;