in ,

Χιμένες σκοράρει στο 90′, χαρίζει από 2.5 χιλιάρικα σε 8 ευρύπρωκτους Χάστες

Τα ύστερα του κόσμου ζήσαμε χθες βράδυ Πέμπτης βλέποντας Τσάμπιονς Λιγκ στις οθόνες μας, αν και για κάποιους μύστες στην Stoiximan η χθεσινή μέρα θα μείνει αξέχαστη, καθώς κατάφεραν να αποκομίσουν 2.5 έκαστος από το European Master League.

Ο τρόπος που επετεύχθη κάτι τέτοιο ήταν κάτι παραπάνω από δραματικός, μιας και πήγαν γκρανκινιολικό και χιτσκοκικό ταμείο στο 90′ έπειτα από την ολική ανατροπή που πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Λειψίας με την υπέροχη κεφαλιά του Ουρουγουανού προστάτη τους, Χοσέ Χιμένες.

Στο Master της Μπλε οι απόγονοι της Πυθίας κατάφεραν να προβλέψουν σωστά τα τελικά αποτελέσματα στις 5 αναμετρήσεις που τους ζητήθηκε, με αποτέλεσμα εντελώς δωρεάν να μοιραστούν αυτοί τα 5 νόπανα το έπαθλο των 20 χιλιάδων ευρώ.

Μίλαν – Λίβερπουλ 𝟮
Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 𝗫
Αταλάντα – Άρσεναλ 𝗫
Μονακό – Μπαρτσελόνα 𝟭
Ατλέτικο Mαδρίτης – Λειψία 𝟭

Εμείς προφανώς με την τύχη που κουβαλάμε δεν κάναμε ούτε 3/5 και περιμένουμε σαν κατακαημένοι έστω το Derby Edition με το ματς Ίντερ-Μίλαν για να βγάλουμε 10 χιλιάρικα

*Iσχύουν όροι & προυποθέσεις.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Παρασκευής: Ικανή για την κόντρα η Ανεσί