in ,

Παρουσίασε Ηλιόπουλο ο Μαρσιάλ, φαβορί για 4 γκριντζοόσκαρ το βίντεο

Περίμενε το Πανελλήνιο να δει τί θα σκαρφιστεί ο νέος διοικητικός ηγέτης της Μοναχοκόρης για να παρουσιάσει το τεράστιο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού που ακούει στο όνομα Άντονι Μαρσιάλ και αυτό που βγήκε ως τελικό αποτέλεσμα, ήταν κάτι το οποίο ίσως μόνο στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έχουμε δει εφάμιλλο.

Στις πρώτες σκηνές όπου συνήθως το σασπένς σε τέτοιες ταινίες μικρού μήκους δεν φτάνει σε δυσθεόρητα ύψη, ο νέος αστέρας των κιτρινόμαυρων κάνει μία βόλτα στα υπερσύγχρονα αποδυτήρια του νέου γηπέδου, αποκαλύπτει το νούμερο που θα φοράει αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει τη Μοναχοκόρη για τη συνέχεια της καριέρας του. Μετά μιλάει και λέει τα κλασικά όπως ότι θέλει το νταμπλ και άλλες παπάτζες και όλοι περιμένουν με κομένη την ανάσα για το πότε θα κάνει την εμφάνισή του στο καρέ ο Μάριος Ηλιόπουλος, ως άλλος Γκάνταλφ στο δάσος του Φάνγκορν.

Εκεί που το κριντζ άρχισε να βαράει κόκκινο ο Ηλιόπουλος του λέει εμφατικά ”show me your magic” και ο Γάλλος κατάφερε με 3-4 ποδαράκια και 2 κεφαλιές να θυμίσει Πέτρο Μάνταλο στο πικ της καριέρας του και μετά μπήκαμε στο κρίσιμο σημείο του βίντεο. Ο πρόεδρος με ένα απαλό χτυπηματάκι στον ώμο καλεί τον Μαρσιάλ να τον ακολουθήσει στο αμάξι για να του δείξει τη δική του τη μαγεία όπως του αναφέρει χαρακτηριστικά, με τα όσα ακολούθησαν πλέον να μπαίνουν στο μικροσκόπιο του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, γνωστού τηλεκριτικού στο πάνελ της Μενεγάκη.

Χιμένες σκοράρει στο 90′, χαρίζει από 2.5 χιλιάρικα σε 8 ευρύπρωκτους Χάστες