Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT της Κυριακής: Με διάθεση για απαντήσεις η Τίγκρες

18:30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 (2,35)

Ματσάρα το Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ από την Μπουντεσλίγκα. Φουλ αξιόμαχη η πρώτη στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, εν τέλει λύγισε με δύο γκολ προς το τέλος (83’, 90+5’) για το τελικό 3-1. Πλασματικό το 3-0 της Ντόρτμουντ στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ για την ίδια διοργάνωση, όπως και το 2-0 επί της Άιντραχτ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερο ματς, καθώς η Ντόρτμουντ πήρε δύο βασικούς πυλώνες της περυσινής απίθανης Στουτγάρδης (Γκιρασί, Άντον), η οποία ωστόσο απάντησε μεταγραφικά καλύπτοντας τα κενά και στο πρώτο αυτό στάδιο της σεζόν, κάνει μεγαλύτερο γκελ στο μάτι. Σημαντικό τέλος να αναφερθεί πως η Στουτγάρδη δημιούργησε πέρυσι… πελατειακή σχέση με την Ντόρτμουντ, πραγματοποιώντας το απόλυτο νικών (δύο στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο).

Στο 2,35 ο άσος της Στουτγάρδης στη Fonbet.

01:15 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 1 (1,94)

Για το κόλπο γκρόσο πηγαίνει στο MLS η Φιλαδέλφεια, που έμοιαζε με σκιά του εαυτού της στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, φαίνεται όμως πως θα προλάβει εν τέλει τα πλέι οφ. Αξιοσημείωτο το πιο πρόσφατο 5-1 στην έδρα της Νιου Γιορκ Σίτι, κόντρα στην Ουάσινγκτον διατηρεί και μια ιδανική προϊστορία (9-1-0). Σε θετικό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, που έχουν όμως κενά στην άμυνα και το μομέντουμ της Φιλαδέλφεια δύσκολα μπορεί να σταματήσει.

Fair ο άσος της Φιλαδέλφεια στο 1,94 της Novibet.

04:10 ΧΟΥΑΡΕΘ – ΤΙΓΚΡΕΣ 2 (1,88)

Κλείνουμε με ακόμα ένα φαβορί, από το Μεξικό αυτή τη φορά και το ματς Χουάρεθ – Τίγκρες. Ουραγός και με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας η Χουάρεθ, το πάλεψε στο πιο πρόσφατο 2-3 από τη Μοντερέι, όμως έχασε εν τέλει με ανατροπή. Πρώτη ήττα στη σεζόν για την Τίγκρες το 1-0 από την Κερετάρο, αναμένεται αγριεμένη μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα και πηγαίνει σε μία έδρα που της πηγαίνει (σερί 4-1-0).

Δίκαιο το διπλό της Τίγκρες στο 1,88 της Betsson.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ: H ώρα του Αρτέτα ή γελάει καλύτερα όποιος γελάει καραφλός;

Στον Πανιώνιο ο Τσερίσεφ, λογικά μεγάλωσε με φανέλα Κοντοέ