in

Χάστης σοκάρει το Πρακτορείο: Χιλιοστά δίπλα από τα να πιάσει 14 μύρια στο ΤΖΟΚΕΡ, κάνει 4+1

Δύσκολο βράδυ για τους οπαδούς της Μοναχοκόρης στο Πρακτορείο μας χθες, ακόμη πιο δύσκολο όμως για τον πρωταγωνιστή μας, ο οποίος σκόρπισε την θλίψη σε χιλιάδες κόσμο μοιραζόμενος την ανατριχιαστική ιστορία του από την τελευταία κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Οι τυχεροί αριθμοί της Κυριακάτικης κλήρωσής ήταν οι κάτωθεν:

Μπορεί στην 1η κατηγορία να μη βρέθηκε νικητής, όμως πλέον ξέρουμε ότι το τιμώμενο πρόσωπο βρέθηκε χιλιοστά από να του αλλάξει η ζωή, καθώς αυτοί ήταν οι αριθμοί που έπαιξε:

Ποικίλα συναισθήματα γέννησε το ποστ στα μέλη της ομάδας, οι οποίοι θέλοντας να συμπαρασταθούν με διαφόρους τρόπους στον άτυχο Χάστη μας χάρισαν απίστευτο κόντεντ στα σχόλια:

Eπειδή Τσίλι Πρακτορείο ωστόσο δεν υπάρχει χωρίς άπιστους Θωμάδες, ιδού μερικά σχόλια-ορισμοί του ”πολλή νοημοσύνη έχουμε”:

Πάντως τα τζιμάνια μας εκεί που κάποιοι άλλοι θα τα έβαφαν μαύρα και θα φούνταραν, λύνουν τον Γόρδιο Δεσμό χωρίς ξίφος:

Βέβαια μάλλον το ποσό θα πάει σε κάτι τέτοιο:

Από μεριάς μας εκφράζουμε την ανείπωτη θλίψη μας στον άτυχο Χάστη και ενημερώνουμε πως η επόμενη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, Τρίτη 24/9, μοιράζει 15.7 εκατομμύρια ευρώ.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Για Έλληνα γκολκίπερ ψήνονται στη Μπαρτσελόνα για αντί-Τερ Στέγκεν, στα υπόψιν και Βάτσλικ και Αλισανδράτος

Είπε-ήπιε τα δικά του πάλι ο Κασάνο, έκραξε τον CR7 για το πόσο μπάλα ξέρει και τον συνέκρινε με Ιγκουαΐν