in ,

Είπε-ήπιε τα δικά του πάλι ο Κασάνο, έκραξε τον CR7 για το πόσο μπάλα ξέρει και τον συνέκρινε με Ιγκουαΐν

Εκείνη η εκπληκτική ομάδα της Ρόμα το 2001-2002 με Τότι, Μπατιστούτα, Καφού, Ντελβέκιο, Μοντέλα, Έμερσον, Σάμουελ και άλλα τόσα φυντάνια που ήξεραν τη μπάλα όσο λίγοι και κατέκτησαν το σκουντέτο, έβλεπαν να ξεπετάγεται από τα αποδυτήρια και μία μορφή που όση μπάλα ήξερε, τόσο μεγάλο στόμα είχε και κυρίως τόσο άμυαλος ήταν.

Σε ένα podcast λοιπόν που ακόμα εγώ και εσύ μπορούν να πούμε τα δικά μας και την λακιαμά μας, ο άριστος γνώστης της στρογγυλής θεάς Αντόνιο Κασάνο έκανε τις εξής δηλώσεις: «Ο Ρονάλντο δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Ας βάλει και 3.000 γκολ, δεν δίνω δεκάρα. Ο Ιγκουαΐν, ο Αγουέρο, ο Μπενζεμά, ο Λεβαντόφσκι, ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Σουάρες ήξεραν πώς να συνεργαστούν με την ομάδα τους. Μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα, σε αντίθεση με τον Ρονάλντο, που το μόνο του μέλημα πάντα ήταν να σκοράρει. Η Γιουβέντους τον πήρε για να κατακτήσει το Champions League και τα πήγαν μαζί του χειρότερα από πριν. Επίσης είχαν πάρει το πρωτάθλημα χωρίς αυτόν. Θεωρώ πως απέτυχε»

Με τα παραπάνω λεγόμενά του έβγαλε το hate που συνηθίζει να βγάζει για τον Πορτογάλο υπερπαίκτη, θυμίζοντάς μας πως όταν κάποιοι φεύγουν από τα φώτα της δημοσιότητας πρέπει να βρουν κάπως άλλο τρόπο για να επανέλθουν και να τραβήξουν την προσοχή.

Χάστης σοκάρει το Πρακτορείο: Χιλιοστά δίπλα από τα να πιάσει 14 μύρια στο ΤΖΟΚΕΡ, κάνει 4+1

Πετσόκομμα από τον Σίλβα, γελάει με τη σύγκριση Λίβερπουλ-Άρσεναλ