in , ,

Ξεκίνημα στο Eurocup με οβεράκι στο Αμβούργο

Hamburg Towers – Bourg :
Over 161.5 Total Match Points @1.80 Stoiximan

Καλησπέρα, ο Blossomgame ήταν αρκετά άστοχος την Παρασκευή κάτι που στοίχισε και στην ομάδα του μιας και η Monaco έχασε.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Γερμανία για τον αγώνα των Hamburg Towers απέναντι στην Bourg για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου στο Eurocup.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους στο κύπελλο από την Heidelberg, κέρδισαν την Alba Berlin εύκολα την Κυριακή και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και τις υποχρεώσεις τους και στο Eurocup. Από την άλλη, η Bourg το Σάββατο διέλυσε την Portel και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση αν και είναι αρχή ακόμα.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι το Over 161.5 Total Match Points, σε απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στον γρήγορο ρυθμό, κάτι που αναμένω να δω και στον αυριανό αγώνα. Έχουν ικανούς παίχτες να πάνε το σκορ ψηλά για να δούμε και έναν ωραίο αγώνα.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν ξανά. Στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις των Hamburg Towers σημειώθηκαν 185 και 177 πόντοι, και στον ένα αγώνα της Bourg σημειώθηκαν 159.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Τήρησε τον λόγο του ο Σιόβας ότι θα αγωνιστεί Super League, αλλά τελικά εννοούσε φέτος

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Ολυμπιακός, ακόμα ένα χρόνο στα παρκέ Θεωνάς και Παπαπέτρου (vid)