in

Manager εταιρείας κλέβει δημόσιο χρήμα, πληρώνει το χρέος του στο τζόγο

1 εκατομμύριο ευρώ κατάφερε να εξασφαλίσει ένα δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό μέσα σε διάστημα 19 ετών, από ανυποψίαστους φορολογούμενους πολίτες.

Ο λόγος για τον 57χρονο Senior Finance Manager της Gedling Borough Council, Alan Doig, ο οποίος κατάφερε μάγκικα και παντελονάτα με ποικίλες τακτικές να αποσπάσει αυτό το μεγάλο ποσό, προκειμένουν να ικανοποιήσει τις ακόρεστες ορέξεις του για τζόγο, καθώς και τα χρέη που φέρνουν πολλές φορές τέτοια πάθη.

Ο ίδιος ομολόγησε τα πάντα στο δικαστηρίο, αλλά επειδή έχει λευκό ποινικό μητρώο θα μπορέσει να πληρώσει μια εγγυήση και απλά να βγει στην έξω ζωή προσωρινά για να συνεχίσει τις επιχειρηματικές του ιδέες.

Για παίκτες πάντως που παίζουν απλά για να διασκεδάσουν, τότε θα συνιστούσαμε να δοκιμάσετε τη Ν1 Casino, διότι παίζει αυτήν την περίοδο μια ελκυστικότατη προσφορά* για τους λάτρεις της μαναβικής ή όποιον θέλει να λάβει 100 φρισφηνάκια χωρίς κατάθεση στο Big Bite.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Δεν μπορεί χωρίς τον αυτοκράτορα η Γαλατά, παίρνει το σκαλπ του Μπουρούκ ο κλεφτοκοτάς

Αντι ντόπινγκ κοντρόλ πέρασαν οι παίκτες της ΑΕΚ, λογικό μετά από τέτοιες εμφανισάρες